P-a-n-e-l-e parašė:
sakyk tuna as vos vos tik beveik galim sakyt neplysau ir nesiuvo nieko.
Ok
as jau ir nebezinau ka daryt, vienos sako varyk ir mylekis, o kitos palauk iki daktaro apziuros, o man jau stogas vaziuoja
P-a-n-e-l-e parašė:
sakyk tuna as vos vos tik beveik galim sakyt neplysau ir nesiuvo nieko.
Ok
as jau ir nebezinau ka daryt, vienos sako varyk ir mylekis, o kitos palauk iki daktaro apziuros, o man jau stogas vaziuoja
nesliocike parašė:
as ir jau noreciau, bet kad baisuo tau jei neplysai tai ko bojot
varykit
![]()
as buvau siuta, tai vakar pabandem pasimyleti ir nieko neskaudejo
Karinukee parašė:
Tai sakai negalima myliuko daryt iki tol kol pas daktara neapsilankai?![]()
sveikos, tik isejau su vaiku prasieiti o jau 46 naujos zinutes
del myliuko tai man buvo gydytojos taip pasakyta (nors as po CP) kad jokios vonios ir lyt. santykiu 8 sav. o tada ateit apziurai...
Gintarelisss parašė:
Na man niekas nieko nesake kiek as laiko negaliu myletis. o kraujuoti as jau nebekraujuoju, man jau paprastos baltos isskyros eina. na surizikavau ir tiek![]()
o vat man dar tepa kraujukas truputį ir nėra viskas sugiję po kirpimo ir plyšimų, bet labai norėčiau jau pasimylėt, kaži nepakenkčiau pati sau? kaip manot palaukt dar ar bandyti? nes man irhi nesakė kada galiu jau mylėtis, tik pasakė, kad po 6sav nueit pasitikrint
pukismyliloki parašė:
o vat man dar tepa kraujukas truputį ir nėra viskas sugiję po kirpimo ir plyšimų, bet labai norėčiau jau pasimylėt, kaži nepakenkčiau pati sau? kaip manot palaukt d…
Na as irgi po 6sav gavau siuntima pasitikrinti. Matyt skandinavai i viska kitaip ziuri
na jei dar nera viskas sugije tai gal palauk siek tiek, nes as pabandziau vien del to jog nebekraujavau visa savaite ir man visiskai nieko nebeskauda. na tau paciai cia spresti
Gintarelisss parašė:
Na as irgi po 6sav gavau siuntima pasitikrinti. Matyt skandinavai i viska kitaip ziurina jei dar nera viskas sugije tai gal palauk siek tiek, nes as pabandziau …
bet žinai kaip graužia smegeninėj kai nori, o ar gali-nežinai..
Norvegai natūralistai, jiems visad viskas gerai, visad viską gali ir t.t. man sakė taip-kai norėsi mylėkis, nu bet blin.,
nelogiška. čia kaip išeina- jei potraukis grįžta, tai jau viskas gerai betkokiu atveju??
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai