twix parašė:
Mes pradejom nuo 6men 1dJau beveik 2 sav kertam darzoviene
nuo pat pradziu labai gerai valgo. Tik siandien vos 50g suvalge.
Tai nuo pirmu kartu ziojosi sauksteliui? Nes maniske tai nesizioja... Ir ryt nemoka dar.
twix parašė:
Mes pradejom nuo 6men 1dJau beveik 2 sav kertam darzoviene
nuo pat pradziu labai gerai valgo. Tik siandien vos 50g suvalge.
Tai nuo pirmu kartu ziojosi sauksteliui? Nes maniske tai nesizioja... Ir ryt nemoka dar.
hermina parašė:
As daviau 4men nesiziojo ziaukciojo po to daviau likus 1savaitei iki 6menesio ir ziojosi kaip turi but suvalge iskart koki 5sakstukus savo....ir norei valge iki siolei turbut del dantu ji nevalgo koses o rik mano piena...
palukekit su maziuku dar kiek liko vis pasiulikit ir ziurekites kaip bus pasiruoses maisteliui tai ir valgys!
hermina parašė:
Mano ziojosi nuo pradziu.pagrumuliuodavo ir nurydawo
tygra parašė:
sveikos, mano mazyle jau keleta dienu sloguoja, o siandien pastebejau ant liezuviuko galiuko toki ryskiai raudona spuogeli, kas galetu cia but?
Sloga del dantu gali but tai nera ko nervintis. Ji ima viska i burna ir prisispaude pas mus tas pats kazkada buvo
Roobertaa parašė:
Sloga del dantu gali but tai nera ko nervintis. Ji ima viska i burna ir prisispaude pas mus tas pats kazkada buvo
BET DANTENOS NEI PARAUDE NEI PATINE....nesimato dar tu dantu kazkodel...
ieva6891 parašė:
Paguldau i lovyte ir stoviu salia. Kadangi jis labai blaskosi, vartosi, tai koldryte taip suspaudziu, kad negaletu vartytis, tada pyksta, zyzia, leidziu vartytis, i…
Maniske irgi zyze muistes bet ismokem miegot su merliuku any veido..tai dbr kai nori miego uzmetu merliuka ant veiduko ir puse min nepraeina kaip nuluzta
strazdaniuke parašė:
O mes 6to mėnesio proga susirgomkiek kartų traukiat nosytę siurbtuku, kai sloga baisinė?
Mes turim toke gele vadinasi ji .
"Paleistuve" tai va susitarkuojam su plasmasine tarka ir lasinam i nosyte.nereijkia nieko traukt tada nes viska pati issiciaudo
roplyte parašė:
Mes turim toke gele vadinasi ji .
"Paleistuve" tai va susitarkuojam su plasmasine tarka ir lasinam i nosyte.nereijki…
O .. ir kiek laiko pasloguojat su tokiais lašiukais?
nes jūros vandeniu skalauju, tai man mistika ta sloga. Tai kemšasi, tai teka.. nemoku jos gydyti ir gydytis
tygra parašė:
BET DANTENOS NEI PARAUDE NEI PATINE....nesimato dar tu dantu kazkodel...
Mum ir nesimate ju o temperatura pakilo o po 3-4d buvo dantukas
o buvo kai ciupinau sioks toks pakilimas....ir nesiseiliojo visai...tik va du dantis turim atsisako dabar kosiu valgyt ir seiliu upelei ir sake virsui reiskias dykt ruosesi todel taip yra o nei patine nei baltuoja tik sioks toks gumbelis jauciasi
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai