scheri parašė:
Kiek zinau vaikams reik gryno oro![]()
Ne, tik suaugusiems jo reikia
scheri parašė:
Kiek zinau vaikams reik gryno oro![]()
Ne, tik suaugusiems jo reikia
oniukia parašė:
Ne, tik suaugusiems jo reikia![]()
as irgi taip supratau
eziukas33 parašė:
Na as atsimenu kaip faina buvo kai ziema mane mama rogese I parka veze. Gyvenom salia vingio parko. Ir tikrai buvo salta ziema bet buvo sausa. Kai nwta dregna ir ti…
Sutinku
vieni is graziausiu atsiminu yra rogutes ir sniegas
pilvux parašė:
as irgi taip girdejau,na ir nelabai isivaizduoju vaiku lauke prie minus 20....
Kai -20 net pradinukai neina i mokykla
oniukia parašė:
O leidosi ziuret dantenytes? Ar matesi paburkimas? Nes apacioje nieko nera o virsuj neleidzia paziuret, bet lyg ir pabrinkusios![]()
Matėsi, kad pabalusios dantenos ir vienas jau išlindęs truputį buvo
Na as ir prisidedu,kad prie minus 20 nelabai zadu vest vaika i lauka,na ar butina jau taip?bet pirma sulaukim to -20,beje sutinku ,kad ziema smagu rogutese,kai grazi, sausa ziema,bet manau cia kalba eina ne apie nei metuku neturinti vaika,juk eziukas33 turbut tai atsimeni,kai jau buvai poros bent metuku,bet tikrai ne 10-11men
Na rogutes dar manau trauksim kitais metais,o mano dicke gime prie -30 ir namo vezem ir per lauka,bet veiduka tokiam mazyliui uzdengi,o va musu maziukams veido neuzklosi,bet gi nebus visa ziema -20 ir jei reikes tai eisiu,bet tikrai trumpam,nes odyte vaikuciu labai jau jautri,nenoreciau zanduku apsaldyt,kad poto visa gyvenima turetu problemu
oniukia parašė:
Sutinkuvieni is graziausiu atsiminu yra rogutes ir sniegas
![]()
as rogutes jau seniai audziu minti nupirkt.
Roobertaa parašė:
mano lygei tas patsva ryziu daugiau suvalgo dabar daviau koses su mesyte irgi daugoka suvalge,gal mesytes pamegink idet
mp maitinu ir gerai
![]()
kiek besveriat?
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai