taju1 parašė:
Beje kokias priemones naudojate veikui vaiko? As nauduoju siuos. Ant saves bandziau tai kazkaip atrodo sviestmedzio aliejus veiksmingesnis.
Naudoju sviestmedi?
taju1 parašė:
Beje kokias priemones naudojate veikui vaiko? As nauduoju siuos. Ant saves bandziau tai kazkaip atrodo sviestmedzio aliejus veiksmingesnis.
Naudoju sviestmedi?
taju1 parašė:
O ar vilnietes siandien eina pasivaikscioti? Kaip manote ne per salta? Paziurejus i lauka, saule sviecia, bet siuo metu -7rodo. Atrodo salciau..
Sian lankemes pas gyd.sake prie -5dar galima eit.jei tylu ramu be vejo.
Airra_me parašė:
Bet tai kokia jus man artima pasirodet su visais tais planais! ? As gi irgi jau pritupimus pradejau daryt ir ruosiausi nuo sausio 1 rimtai imt sportuot.. ir antakia…
Nieko, suspėsite. Ir dėmesio skirsite pakankamai, jei tik noro bus. Aišku, pas jus skirtumas ženkliai mažesnis tarp gimdymų, jums bus sunkiau, nespėjot atsigauti dar, bet...IR TAI PRAEIS ;)
Pamenu kai apnėštėjau ir galvojau- O Dieve...dabar metai v žopu
ir dar gal pusantrų net
kaip aš tiek išlauksiu, kokia amžinybė...žiūrėjau į koleges sportuojančias, laukais belakstančias ir pavydėjau. Bet va staigiai tas laikas prašvilpė, nė nepastebėjau
Mano pirmagimis trimetis va dabar serg trecia savaitė ir aš tris savaites su jais abiem spėju. viena pamigdau- begu su kitu pažaist, pabendraut, tada kitas pietu užmiega- begu su kitu pazaist, kol vienas baronka graužia prie filmuko antram papa paduodu
nors pradžioj žliumbiau kaip nieko nespėju, dabar taip pripratau, kad nebežinau ką veiksiu, kai vyresnėlis į darželį išeis
Violack parašė:
Sveikos Mamytes, ar Jusu maziukai springsta seilemis? As negaliu suprasti ar jis cia kosti nes springsta ar kosti nes koks nors virusiukas kabinasi...
Man taip pat sunku suprasti ar kosti ar springsta, nes ir slogytės turim, tai bijau, kad neužkluptų mūsų ligos...
Justynka parašė:
O kiek rekomenduojama po cp palaukt iki kito vaikelio ?
bent pusantru metu. idealu du metai. bet yra kas ir po metu pastoja ;)
Kas maitina misinuku ir dar nakty tenka keltis pamaitint, sakykit kaip tai darot?
ar pasiimat maziuka is lovytes ir taip pamaitinat ant ranku? nes sian as pradejau maitint jo lovytei.. paguldziau vakaro miegeliui, at tos kudikio pagalveles ir pamaitinau sonu paguldzius, iskart pavalges uzmigo, nereikejo linguot kol perkelsi i lovyte, zadu ir nakti taip daryti.. nes nakti pasiimdavau ant ranku, pamaitindavau, o kai reikedavo ikelt, pajudintas prasibusdavo tai dar kokias 5min reikedavo pasupuot..
freedom parašė:
Kas maitina misinuku ir dar nakty tenka keltis pamaitint, sakykit kaip tai darot?ar pasiimat maziuka is lovytes ir taip pamaitinat ant ranku? nes sian as pradej…
oi ne niekad nekeldavau is jos o kam ? pavalgo ir toliau pucia i aki. viena k keliames nakty valgyt ;)
freedom parašė:
Kas maitina misinuku ir dar nakty tenka keltis pamaitint, sakykit kaip tai darot?ar pasiimat maziuka is lovytes ir taip pamaitinat ant ranku? nes sian as pradej…
Em, o aš išsikeliu, man baisu maitinti gulinčią.. Nors įdomu nuo kada galima? Beto mūsiškė visada atsirugti nori, tai kitaip ir neišeis
sandramar parašė:
oi ne niekad nekeldavau is jos o kam ? pavalgo ir toliau pucia i aki. viena k keliames nakty valgyt ;)
O nepakeliat atsirugint? As ir maitinu jau jos lovyteje, bet dar stengiuosi pakelt, kad atsirugtu, nors retokai ji man atsirugsta
O kelinta valanda nakti valgo? As ir jau pradejau maitinti tik viena karta, 3 val. Bet nuo 1 val ji man muistosi iki kol nepamaitinu
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai