Pumpum parašė:
😍 Ir suknute kokia daili. Nu as manau man 1-2sav kokios liko iki aplinkiniu klausimu 😂
Man kai pradejo tai pradejo sokt, pries savaite dar nelabai mates
Pumpum parašė:
😍 Ir suknute kokia daili. Nu as manau man 1-2sav kokios liko iki aplinkiniu klausimu 😂
Man kai pradejo tai pradejo sokt, pries savaite dar nelabai mates
Dove00 parašė:
O man tai net nuojauta visą laiką buvo, kad bus berniukas, ir tėvai sakė pamatysi bus berniukas![]()
Blogiausia kad aš neturiu jokios nuojautos kas bus 🙈🤣🤣🤣
Ugaga parašė:
neturiu ir aš jokios nuojautos. Noriu ir mergaitės ir berniuko
vyro nuojauta sako, jog mergaitė, tikiuosi greti paaiškės
saundstorm5 parašė:
neturiu ir aš jokios nuojautos. Noriu ir mergaitės ir berniukovyro nuojauta sako, jog mergaitė, tikiuosi greti paaiškės
![]()
Man jau po dvieju netekčiu ir nesvarbu kas, svarbu kad tik sveikas 🤗🤗🤗 Na man iki 2d liepos liko palaukt jei rodysies gyventojas 🤔😂😂 kada jums echo? 🙂
Ugaga parašė:
Man jau po dvieju netekčiu ir nesvarbu kas, svarbu kad tik sveikas 🤗🤗🤗 Na man iki 2d liepos liko palaukt jei rodysies gyventojas 🤔😂😂 kada jums echo? 🙂…
kitą savaitę, 28 d. 7:00 val, nors laukt visą dieną nereiks
Ugaga parašė:
Aš aplamai gera nuojauta turiu, ant visko
ugneee111 parašė:
Savaitgali labai daug judėjo vaikas, atrodė vos ne pastoviai, bet labai daug ilsėjaus. Dabar per darbo dienas atrodo žymiai mažiau juda. Ar reikia sunerimt ar visko…
Manau viskas ok, nes buna ir man viena diena daugiau kita maziau bet sujuda
ugneee111 parašė:
Savaitgali labai daug judėjo vaikas, atrodė vos ne pastoviai, bet labai daug ilsėjaus. Dabar per darbo dienas atrodo žymiai mažiau juda. Ar reikia sunerimt ar visko…
Nereikia tikrai dar, dar anksti vertint judesius
Amanda25 parašė:
Lenkijoj Plaza centre ♡♡♡
Reserved graziu yra internetinėj žiurėjau, pepeco Lietuvoje atsorado
11 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai