Egluteee parašė:
Sveikos, prisiduodu ir aš! esu labai laiminga!!!
Rugsėjo 28diena, 18:10 gimė mūsų ilgai laukta pirmagimė Milana, 52cm, 2870kg. (Lyg…
Sveikinu!!🤗⚘
Egluteee parašė:
Rugsėjo 28diena, 18:10 gimė mūsų ilgai laukta pirmagimė Milana, 52cm, 2870kg. (Lyg…
Sveikinu!!🤗⚘
Makytaaa parašė:
Rugsėjo 28diena, 20:26 gimė mūsų pirmagimė Milita, 52cm, 3310ggimdymas nebuvo iš lengvųjų, bet viskas jau praeitį ❤️
Egluteee parašė:
Sveikinu abi mamas!!! Ramiu nakteliu, nauju ispudziu bei potyriu pilnu dienu
Symphony parašė:
Sveikinimai jau pagimdžiusioms 🥰🥰🥰!!!
Ir aš jau noriu.. 😭! Taip gaktikauli tempia ir skauda net sakyčiau, kad sunku judė…
Man vakar taip buvo, ir gulet skaudejo ir eiti skaudejo 😂 ir nieko
Egluteee parašė:
Sveikinimai!!! 🎉🥳😍
Sveikos, merginos. Sveikinu visas, kurios jau pagimde!☺️ Man truputeli dar yra laiko pagal termina 😂, bet ka cia zinosi. Man eina 37 savaite db ir niekaio nesuprantu, bet miegu kaio meska, galiu parom miegot su pavalgymo ir i wc nuejimo pertraukelem 😂 Visos dazniausiai skundziasi, kad negali ismiegoti, o man atvirksciai- negaliu issimiegoti, kad ir kiek bemiegociau.. ar yra kurioms taip? Ir dar vienas dalykas, valgau belekaip daug, atrodo jau galvoju susiimsiu ir valgysiu pvz bent jau tik sveikai, bet deja, nakti prabudus galiu kiaule suryt- visi pazadai sau buna sulauzyti. Nzn kaip reikes tiek svorio numest..
Sveikinimai visoms kas subirejo🥰aš vakar keistai jaučiausi, galvojau gal... jau... viskas suruosta, kambari kaip tik vakar pabaigiau, dar isidejau ko truko, issimaudziau ir nuėjau miegot. Bet širdis kažko kalatavo, nėjo uzmigti. Bet ismiegojau kaip niekad gerai ir dar truksta🙈
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai