Makytaaa parašė:
Rugsėjo 28diena, 20:26 gimė mūsų pirmagimė Milita, 52cm, 3310ggimdymas nebuvo iš lengvųjų, bet viskas jau praeitį ❤️
Sveikinimai didziausi sulaukus savo aukselio 😊💐
Makytaaa parašė:
Rugsėjo 28diena, 20:26 gimė mūsų pirmagimė Milita, 52cm, 3310ggimdymas nebuvo iš lengvųjų, bet viskas jau praeitį ❤️
Sveikinimai didziausi sulaukus savo aukselio 😊💐
Na o mano princese pajuokavo su mumis 😁 vakar daktare sake kad kaklelis jau prasiveres apie 1cm, suminkstejes ir galvute vaikucio labai zemai, tai gali buti kad jaunir gimdysiu. Skausmai vis uzeidavo pro reta, ties klynu ziauriai visa diena tempe, diena buvo pradeje eiti rudos isskyros...na sakau bus.... Ir ka Jus manot, o gi NIEKO 😂 ramiausiai visa nakti ismiegojau ir dabar jauciuosi puikiai 😁
Makytaaa parašė:
Sveikinimai princesei ir mamytei 🌷 labai gražus vardas 😍
satyriuke parašė:
Na o mano princese pajuokavo su mumis 😁 vakar daktare sake kad kaklelis jau prasiveres apie 1cm, suminkstejes ir galvute vaikucio labai zemai, tai gali buti kad jau…
Nebandet kažkaip skatintis greiciau pagimdyt? Blemba aš taip bijau pernesioti, nes atrodo nepagimdysiu didelio vaiko, kai pirmas gimė 2,6 kg su 2-3 pastumimais
ryt einu pas gine, jei pasakys, kad mergaite jau apasivertus, tai eisiu langų plauti ir laiptais lipti ☺️
striksiuke parašė:
Nebandet kažkaip skatintis greiciau pagimdyt? Blemba aš taip bijau pernesioti, nes atrodo nepagimdysiu didelio vaiko, kai pirmas gimė 2,6 kg su 2-3 pastumimaisr…
Su skatinimu neskubu, nes terminas kaip ir siandien. Tai visko gali dar buti 😊 o sake jei negims pati, tai savaites gale paciai vaziuoti i priemima, nes pas mane vakar sake kad vandenu truouti daugiau nei turi buti ir man nepatiko kad jie jau nera visiskai skaidrus.
satyriuke parašė:
Na o mano princese pajuokavo su mumis 😁 vakar daktare sake kad kaklelis jau prasiveres apie 1cm, suminkstejes ir galvute vaikucio labai zemai, tai gali buti kad jau…
Nesijaudunkit man net isskyros neina. O su dviem vaikais ir nera kada prisesti mazoji vis pridaro man darbu. Einu visur po miskus vaikstau bet va .. avieciu lapu arbata geriu bet va nieko ir kaklelio reikalu net nezinau netikrino..tik jau siuntima parase spalio 5 i ligonine tikrintis nes taip tai privaciai lankiaus pas gine
aurelijapslpts parašė:
Nesijaudunkit man net isskyros neina. O su dviem vaikais ir nera kada prisesti mazoji vis pridaro man darbu. Einu visur po miskus vaikstau bet va .. avieciu lapu ar…
Tai labai ir nepergyvenu, tik kai jau maniau kad jau ir nieko neivyko, tai jauciuosi isdurta 😂 su pirmu kai pernesiojau irgi ir laiptais vaiksciojau ir viska ir nieko, be skatinamuju nieko nebuvo. Na bet cia jau kazkiek prasivere, gimdos kaklelis minkstas, tai sakau jau vis kazkas vyksta, kad ir po truputi 😊
Makytaaa parašė:
Labas Milita!🌷
Sveikinimai ❤
Egluteee parašė:
Sveikos, prisiduodu ir aš! esu labai laiminga!!!
Rugsėjo 28diena, 18:10 gimė mūsų ilgai laukta pirmagimė Milana, 52cm, 2870kg. (Lyg…
Sveikinimai 😊💐 saunu, kad viskas taip greitai 😊
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai