gyte91 parašė:
Pas mūsu tai palyginusi brangiai yra, nes notarė ima maximumo mokesti, nes jiems yra nuo iki mokestis nustatytas, tai be keliu centu čia tik pas mūsu 28 Eur su regi…
Dekui 🌺
gyte91 parašė:
Pas mūsu tai palyginusi brangiai yra, nes notarė ima maximumo mokesti, nes jiems yra nuo iki mokestis nustatytas, tai be keliu centu čia tik pas mūsu 28 Eur su regi…
Dekui 🌺
braskyte22 parašė:
Aš negaliu atsidžiaugti kai moterys gali vaikščiot po 6-10 km..
Aš sunkiai nueinu vieną 🙈😥 taip viską skauda, nugaros/kojos nervas užspaustas, gak…
Aš galiu nueiti 10km bet pastovėti negaliu net 5 min negaliu 😂 jau geriau vaikščiot man, o naktį kai reikia miegot tai išvis nei ant vieno šono gulėt negaliu. Kai vaikštau nieko bent neskauda 🤗
braskyte22 parašė:
Aš sunkiai nueinu vieną 🙈😥 taip viską skauda, nugaros/kojos nervas užspaustas, gak…
O man nuo 6 mėn reikia gulėti lovoj iki dabar dar ir kiekviena diena su nugaros skausmais vos pavaikštant, kuo tuolyn vis sunkyn😔
braskyte22 parašė:
Man tas pats
orai grazus, paziuriu zmones mieste, miske, o as namuose vos paeinu... Bet jau tikiuosi greitai galesiu atsipusti
amberiukas parašė:
Man tas patsorai grazus, paziuriu zmones mieste, miske, o as namuose vos paeinu... Bet jau tikiuosi greitai galesiu atsipusti
![]()
As irgi jau laukiu kol galesiu kur iseiti, nes siom dienom niekur neinu, bijau kad kokie vandenys nenubegtu vidury kokios parduotuves 😂
gyte91 parašė:
O man nuo 6 mėn reikia gulėti lovoj iki dabar dar ir kiekviena diena su nugaros skausmais vos pavaikštant, kuo tuolyn vis sunkyn😔
Aš irgi 3 men gulimam rėžime buvau, o dabar kai jau leido eiti, tai nėra kur eiti 🤦🏼♀️ Net nežinau kur eiti iš tikro, dar kai pas mus diena 33-35, tai nelabai kur ir nueisi toli
striksiuke parašė:
Aš irgi 3 men gulimam rėžime buvau, o dabar kai jau leido eiti, tai nėra kur eiti 🤦🏼♀️ Net nežinau kur eiti iš tikro, dar kai pas mus diena 33-35, tai nelabai kur …
Oho kokia temperatūra 😱 aš prie +23 jau slapia 🤦 laikykis, jau nedaug liko
18 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai