Requem parašė:
Aciu uz pasialinima apie Kaune ligonines.
Krikscioniskuose leidzia rinktis, leidzia ir vyrui pasilikti. Klinikose didesne kontrole, tai del gimdymo pozu nezinau, bet jus siaip ar taip aukstielninka guledama negimdysit
Requem parašė:
Aciu uz pasialinima apie Kaune ligonines.
Krikscioniskuose leidzia rinktis, leidzia ir vyrui pasilikti. Klinikose didesne kontrole, tai del gimdymo pozu nezinau, bet jus siaip ar taip aukstielninka guledama negimdysit
Sveikos esamos ir būsimos mamytės 😊 pati greitai pirmą kartą tapsiu mama, todėl iškyla daug klausimų ir neaiškumų 😊 gal galit papasakot, kaip viskas vyksta nuvažiavus gimdyt? Ta prasme, atvažiuoji į gimdymo namus ir kas tada? 😁 susipildai dokumentus? Ar iškart eini apžiūrai? Ar persirengt? Žinau, klausimai kvaili, bet nieko neišmanau šita tema 🙈
adrija20 parašė:
Sveikos esamos ir būsimos mamytės 😊 pati greitai pirmą kartą tapsiu mama, todėl iškyla daug klausimų ir neaiškumų 😊 gal galit papasakot, kaip viskas vyksta nuvažiav…
Man irgi idomu kaip kas vyksta
Requem parašė:
Sveikos merginos, kurios gimdysite Kaune.
As nuo pat nestumo pradzios svarsciau tarp krikscioniskuju ir antros ligonines. Tuomet 20sav buvau operuojama antroje ligonineje extra. Gulejau ir toje palatoje po gimdymo viena (del karantino kol padare covid tyrima) ir patologiniam ir chirurginiam skyriuose. Gulejau virs savaites. Susiduriau su dauuuug personalo, prie manes saremiavosi dvi merginos. Personalas man labai patiko, stebejausi, kad yra maloniu gydytoju/slaugytoju, nes kiek vis tenka susidurt, tai visos pavarge jau nuo to darbo
vienintelis niuansas man istriges, tai, kad jei saremiuoji nakti (kuomet guli patologiniam), tai gana sunku kazka prisikviest, akuseres miega ir panasiai. Nors kai man reikejo vaistu del labai didelio skausmo, ejau be gailescio ir keliau jas, niekada nieko blogo nepasake. Tai manau gimdysiu klinikineje (antroje) ligonineje, nes ir skyriai ten visiskai nauji ir personalas man pasirode kompetetingas. Krikscioniskuosiuose neteko pabut. Gal pabuvus ir pasikeistu nuomone. O klinikose nenoriu, manau ten reiktu gimdyt su indikacijomis, kitu atveju ir antrinio lygio ligonines ar gimdymo namai tinka
(gal ligonine man drasiau, kad jei ka, vis tiek geresne pagalba bus suteikta)
As pirma gimdziau 3 sawaites anksčiau laiko, Kaune antroj ligoninej. Personalas kuris buvo gimdyme buvo puikus. Epidura dare labai netikes vyriskis, nenoriu prisimint as jo. Kadangi buvo labai komplikuotas gimdymas tai sakyčiau likau patenkinta, nes viskas gerai baigesi. Isstumiau placenta tik personalo deka. Ją apziurejo gydytoja ir akusere ir tik gydytoja pastebejo kad placentai truksta mazos dalies, tad man iseme dar dalį jos, kuri buvo prilipus, nes jeigu nepastebetu tai butu liudnos pasekmes. Kadangi vaika isnese nuo manes, buvo jis naujagimiu skyriuje, tai ten personalas ne duok Dieve. Senos moterys, aišku jos visko mate jau, man paskambino kad ateiciau maitinti, ateinant isgirdau kai kalba kad kur ta motina taip ilgai, o as vos paejau nes man per stipriai siusiuvo kirpimo vietą. Kai nusirengiau, pamatė spenelius, sako tu tai nemaitinsi. Nu tai tokie pastebejimai. O visa procedura tokia jog atvzaziuoji, jos suziuri knygute, duoda ligonines rubus, man padare klizma ir veza i gimdykla. Ten gulejau,sokinejau snt kamuolio, ten pat ir epidura dare, ten pat ir gimdziau. Po gimdymo susiuvo, atveze vezimeli, pasodino ir nuveze i palata.
amberiukas parašė:
Krikscioniskuose leidzia rinktis, leidzia ir vyrui pasilikti. Klinikose didesne kontrole, tai del gimdymo pozu nezinau, bet jus siaip ar taip aukstielninka guledama…
Tai man ir pusiau sedom ir pusiau gulom oro iskart truksta. Tai as gal noreciau sededama kaip nors atsilosus ar vos ne i siena atsiremus stovedama.
Nu net nezinau kaip, bet ne gulint.
Del to ir noriu Kauno ligonines, nes visur sako kad Kaunas 10 metu priekyje nei Vilniaus personalas.
Symphony parašė:
Aš pasirinkau krikščioniškus. Pirmiausia tai nes 100proc bus privati palata, antra visos palatos naujos, nenudrostos, trečia ligoninės ir darbuotoju požiūris į mama…
Aš ten lankausi viso nėštumo metu, žiūrėjau paskaitėles, ir planuoju ten gimdyti. Personalas malonus, palatos, gimdyklos atrodo puikios, indikacijų neturiu, o maistas buvo geras iki karantino, dabar lyg vietoj negamina o veža iš klinikų. Jei nori tartis pas ką gimdyti, yra oficialus kainininkas, k ne pjnigai į kišenę. Nu ir šiaip, rūpestingi man jie atrodo, draugiška mamai ir vaikui vieta. Ai dar auto galima statyti kieme priepat durų
Margaritata parašė:
Man šokas buvo, nes lygiai prieš 2 savaites man Santariškese darė echoskopiją ir svoris buvo 2,6 kg, tai per dvi savaites paaugo 900 gramų, kas kosmosas atrodo 😯Man…
Tai vat man sūnus taip pat gimė 4450 prieš septynerius metus net buvo cp nors ir skatino per 12 val tik 6 cm atsovėrė...dabar nustatytas GD net reguliuojas dieta...pagalvojus kaip valgiau su pirmu ir kaip dabar nesuprantu iš kur tokia didelė mergina auga...
adrija20 parašė:
Sveikos esamos ir būsimos mamytės 😊 pati greitai pirmą kartą tapsiu mama, todėl iškyla daug klausimų ir neaiškumų 😊 gal galit papasakot, kaip viskas vyksta nuvažiav…
Parasysiu,kaip man buvo
atvaziuojat, einat i registratrura su dokumentu, kazka supildo ir laukiat kol priims budintis gydytojas. Priime sesute, supilde dokus, paklausineja, issiraso kas svarbu is nestumo knygeles. Ateina gydytojas, einam apziurai. Paziuri ir pasako guldo ar ne
man nubege buvo vandenys,tai iskart i gimdykla. Paliko persirengti ir palydejo iki gimdyklos.
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai