juratinka1 parašė:
Aš irgi dar nesitikrinau, nera galimybių niekur man isvaziuot, keliai uždaryti, aš kitoje savivaldybėje. Po pirmo vaiko net gine nebuvo sakiusi, kad reikia pasirody…
Pas daktarus išvažiuoti galima.
juratinka1 parašė:
Aš irgi dar nesitikrinau, nera galimybių niekur man isvaziuot, keliai uždaryti, aš kitoje savivaldybėje. Po pirmo vaiko net gine nebuvo sakiusi, kad reikia pasirody…
Pas daktarus išvažiuoti galima.
juratinka1 parašė:
Galimybes tikrai yra, pas gydytojus vaziuojat, asmeniskai mane praejusia savaite poste stabde, parodziau taloneli ir nuvaziavau.
AaBbCc parašė:
Buvau nuejus po 7savaiciu, tai neprieme. Sako dbr karantinas ir priima tik nesciasias. Dar paklause ar kazkas lb blogai, sakau taip atejau apziurai, tai sako ateik …
Mig.. parašė:
Nepriėmė. Skambinau. Sako klausk ,kas domina.Sako ner reikalo tikrintis .jie viskas ok .🤔
Na as jusu vietoje reikalauciau, kad priimtu, o jei atsisako, tai rastiskai, kad paskui, jei kas blogai, atsakytu. Man atrodo net negali nepriimti, tiesiog issidirbineja. Ir idomu ka reiskia tas "viskas gerai" pagal jas, kai neimanoma paciai pajausti gimda susitrauke ar ne, ar gimdos kaklelis ok 🤦🏻♀️
Evelina_pr parašė:
O kam darė tyrimą dėl gimdos kaklelio vėžio, kur nors radote internete tyrimo rezultatus? Poliklinikos elektroninėj paciento kortelėj nematau, esveikatoj irgi. Gine…
Man atsiunte el pastu
Evelina_pr parašė:
O kam darė tyrimą dėl gimdos kaklelio vėžio, kur nors radote internete tyrimo rezultatus? Poliklinikos elektroninėj paciento kortelėj nematau, esveikatoj irgi. Gine…
Man tai sms parašė mano akušerė 🙂 Gal pasiskambinkit gydytojai, pasakys rezultatus 🙂
Evelina_pr parašė:
As poliklinikos puslapy radau 😊
Evelina_pr parašė:
Man sake, kad jeigu po 2sav nepaskambins, tai reiskia , kad viskas gerai. Jau praejo beveik menesis ir jokio skambucio. Nesuku sau galvos. Lygiai tas pats buvo pries 3metus kai si tyrima dariausi 🙂
Sveikos, Mamytės🙂
Turiu klausimą, kas maitina mišriai mp ir pm. Ar mišinuko suvalgo reikiamą kiekį? Jau trečia savaitė, kaip mano merginos, kai ateina laikas duoti mišinuką suvalgo, tik 30-50 ml . Išpradžių geria normaliai..po to trys gurkšniai ir raitosi, spjauna arba verkia. Anksčiau suvalgydavo 90-120ml. Galvojau gal mišinukas neskanus, bet padavus kito lygiai taip pat viskas. Gal kam taip yra buvę? Naudojom Frisolac Gold, Hipp mišinukus, bet nuo jų atpylinėjo ir tik išgėrus raičiodavos ur verkdavo. Dabar geriam Topfer mišinuką. Man vėl keisti mišinį, ar dar laukti? Nes dabar didžiąja dalį mišinuko nesuvalgyto išpilame lauk...
Vai00 parašė:
Sveikos, Mamytės🙂
Turiu klausimą, kas maitina mišriai mp ir pm. Ar mišinuko suvalgo reikiamą kiekį? …
O gal su pilvais bėdos? Bandėt po kokių 15 min vėl duot mišinuką? Mano būna pasispjaudo , aprimsta ir tada net čepsėdama valgo😃
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai