Marttaman parašė:
Mano tėvai labai suprato norą, kad tikrai nelekt lankyt minimum be mėnesio, net jei ir po mėnesio matysiu, kad dar sunku ir nesijaučiu atsigavus, važiuos tada po dv…
Tai va, uošvis ir man galvos skausmas.
Marttaman parašė:
Mano tėvai labai suprato norą, kad tikrai nelekt lankyt minimum be mėnesio, net jei ir po mėnesio matysiu, kad dar sunku ir nesijaučiu atsigavus, važiuos tada po dv…
Tai va, uošvis ir man galvos skausmas.
Bruneteee parašė:
Na del lankymo tai ligonineje tikrai nenoriu sveciu bet dabar matyt tokiu ir nelabai gali buti 😊o kai grisim is ligonines po keletos dienu- savaites priimsim artimi…
Bet ar juos įspėjote jau?
Pupci123 parašė:
Bet ar juos įspėjote jau?![]()
Artimiausiems sakem o draugai ir kiti pries vaziuojant vienaip ar kitaip paraso ar paskambina tai jei matysim kad anksti verziasi tiesiog pasakysim, kad dar lukteltu nes norim sustipret 😊
Nuosirdziai tai nesuprantu as tu 1-2 menesio laukimo.. atsigauti du men... tada tik tevams parodyti... nenoreciau jog mano dukros neleistu mano anuko pamatyti... toks jausmas jog tevai atvaziave atsikraustysis pas jus.. pagers arbatos pasidziaugs leliuku ir isvaziuos...
būsimamamytėėė parašė:
Nuosirdziai tai nesuprantu as tu 1-2 menesio laukimo.. atsigauti du men... tada tik tevams parodyti... nenoreciau jog mano dukros neleistu mano anuko pamatyti... to…
Na, aš juk nesakau, kiek laiko man reikės - gal savaitės, o gal dviejų, kažkaip nemanau, kad prireiks mėnesio ar daugiau.
Tačiau visai nesinori, kad vos grįžus iš ligoninės jau lankytų, kai pati dar visa kiaura, su skausmais, pavargusi, tik mokaisi žindyti ir pratinies prie naujo žmogeliuko, jo ritmo ir pan.
Galų gale, juk šeimoje atsiranda naujas narys, keičiasi ne tik moters vidinis pasaulis, tačiau ir vyro (nors jie dažnai to nepripažįsta), ir reikia priprasti prie naujų-pasikeitusių vaidmenų.
Pupci123 parašė:
Na, aš juk nesakau, kiek laiko man reikės - gal savaitės, o gal dviejų, kažkaip nemanau, kad prireiks mėnesio ar daugiau.Tačiau visai nesinori, kad vos grįžus i…
As asmeniskai niekam nepritaikiau, nepriimkit asmeniskai tiktai🙂🎈
Cia kiekvienos pasirininkimas, tik niekas jums nieko blogo nelinki ir nenori trugdyti🙂 visi supranta jog laiko sveciams daug skirti negalite, o be to man kaip tik sveciai padejo labai atsigauti, nors gimdziau 44h su extra cp pabaigoj, bet grizus namo, neleidau sau guleti ir "atsigaudineti" nuo skausmu, kurie labai greit praejo kai grizau i normalu gyvenima, ir slapi papai, bemieges naktys ir pan netrugde😊 zinoma buna visokiu komplikacija, apie tai net nekalbam❤️ Bet tikrai nenusiteikinekite is anksto tam jog gulesite slapiais papais, bus sunku ir pan! Nusiteikit kad viskas bus kaip per sviesta🤗 o bendravimas labai svarbu bent jau man po gimdymo, kai hormonai verda ir bando kibti visokios depresijos ,baimes ir pan😊
būsimamamytėėė parašė:
As asmeniskai niekam nepritaikiau, nepriimkit asmeniskai tiktai🙂🎈
Cia kiekvienos pasirininkimas, tik niekas jums nieko blogo nelinki ir nenori trugd…
Tai, žinoma, svarbiausia nusiteikimas.
Tačiau kiekvienas skirtingai reaguoja - susidoroja su atsiradusiais sunkumais.
Pvz, man, kai sunku, norisi ramiai pabūti dviese su vyru ar net vienai.
Todėl suprantu tas moteris, kurios galvoja, kad norėsis kokio mėnesiuko ramybės.
Dėl to lankymo kiekviena mama sprendžia, kaip jai geriau. Nemanau, kad yra taisyklės, svarbu pati gerai jautiesi ir mažiau reikia kreipti dėmesį ar pasiduoti spaudimui. Dičkė gimė vasarą, tai uošviai aplankė po savaitės, maniškiai po dviejų sav. Draugės kažkada po maniškių. Bet buvo vasara, mano mergytė miegalė, tai be streso, turėjau laiko ir noro bendrauti. Kaip bus dabar nežinau, nes žiema, pandemija, spręsiu pagal situaciją. Be to, jau ne pirmas vaikas, anūkas, nebėra tokio užsidegimo. 😁
Na tiek mano, tiek vyro tėvai supratingi ir be kvietimo nesugalvotų lankyti. Kai susilaukėm ankstukės, mane dar ligoninėj lankė ir tėvai, ir draugės, bet jau ten mėnesį buvau ten pragulėjus su vaiku ir tikrai stogas važiavo pačiai, reikėjo žmonių. Dabar žiūrėsim pagal nuotaikas, pagal situaciją, tiek savo, tiek bendrą pandeminę. Galiausiai, žiema, virusų ir be koronos pilna, uošvienė dirba mokykloj, mama irgi su žmonėmis, žiūrėsim, kaip visi sveiki būsim.
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai