Vaiva_ parašė:
Tai jo, butent, as ir galvojau durniu ijungt..Bet ir is tikro... Mes negavom jokiu laisku ar pan.. turbut kad daznai kraustydavomes... :/
na sekmes, gal iseis susikalbeti
Vaiva_ parašė:
Tai jo, butent, as ir galvojau durniu ijungt..Bet ir is tikro... Mes negavom jokiu laisku ar pan.. turbut kad daznai kraustydavomes... :/
na sekmes, gal iseis susikalbeti
Vaiva_ parašė:
Hm, pirma kart girdziu...Nu cia kaip ir minejau, pagrinde delspinigiai susidejo nes man atrodo jis uz pora metu buvo nedeklaraves uzdirbtu pajamu savo, nes dirbo kaip self employed... Nors ir buvo ten uzsiregistraves... Tai ir gavos ta bauda didziausia... Ir dabar jau deklaravo jis tas pajamas uz praeitus metus, tai gavos ten dar plius apie 140 svaru, tai db isvis gaunas apie 1440 ar kazkas pan... Tai zadejom bandyt rasyt ta laiska Appeal ar kaip jis ten vadinasi.. Nes jis ten skambinosi, bet tik issiaiskint is kur tos baudos, nemanau kad jas taip imtu ir nurasytu is oro... Tai db bandysim ta laiska siust.... O jus gal zinot kur tiksliau reik skambint, nes musu ziniom tik laiska reik siust..?
![]()
as kazkada irgi dariau self employed, bet net nebaigus tos proceduros uzdariau. galiausuai po metu gal daugiau gaunu laiska su bauda berots 600. nuejaų i citiz adv biura, parasem ta appeal ir gavau laiska su dydziausiais atsiprasymais, bet siemet vel, bet jau 1200. esme kame, sistema pati issiunte.
jurgita1987 parašė:
O as siandien pasiskambinau i Tax return offica pasirodo man nereikia nieko moket jiems tik deklaruot reikia iki sausio 31 liepe uzsiregistruoti online pas juos, tai uzsiregistravau snd tai kita savaite turi atsiust kazkoki aktivacijos koda ir tada onlin'u deklaruosiu tas pajamas kazkaip.
As irgi online darausi
Labai lengva
jurgita1987 parašė:
Na gal ir man bus lengva.
mano vyras dirba employedu tai irgi gali registruotis online Self Assessment ar jam reikia kitka pasirinkti?
Irgi self assessment
Ivonacka parašė:
as kazkada irgi dariau self employed, bet net nebaigus tos proceduros uzdariau. galiausuai po metu gal daugiau gaunu laiska su bauda berots 600. nuejaų i citiz adv biura, parasem ta appeal ir gavau laiska su dydziausiais atsiprasymais, bet siemet vel, bet jau 1200. esme kame, sistema pati issiunte.
bet jeigu jie uzdare,kam tada vel siuncia,idomus jie:)tipo mano gal tu susimokesi paimsi:)))
dianute7 parašė:
bet jeigu jie uzdare,kam tada vel siuncia,idomus jie:)tipo mano gal tu susimokesi paimsi:)))
gali but, jog galvoja, kad mokesiu, o siaip sako, jog sia automatas siuncia, matomai jie nepasalino manes. neįsivaizduoju. uk madinga tokia situacija. jau ne viena karta automatu gave koki nors laiska, visada pergyvenom, o paskambine mums sako nekreipkit demesio, dazinai viska daro autimatiskai kompas.
Monikaaaa parašė:
Mes kambari tryse gyvenom todel greiciau. O jei gyventume bute ar name kur butu bent vienas kambarys ir kitu pasaliniu zmoniu. Butu teke ir mum laukti.. Tai vato uZsiregistravom kova man atrodo tada buvo band C o liepos men band B o rugseji band A ir va gavom :))
mums nepadeda,kad mes gyvenam viename kamabryje dar ir living room pas mus skaitosi, laukiam jau nuo vasaros, esam band 3 ir tiek ziniu. Health visitor parase jiems laiska, jie atsiunte ats, kad nieko tai neikeis, ne sjei keisti, turi visus mus is sito buto kelti,o ne tik,kad mus 3.. nu zodziu, niekas pas mus i gera neina, tai irgi visokios mintys, imti paskola, nera aisku tokiu pinigu depozitui, bet first buyer kazkoks yra, tai kai jau tikrai nuspresim, reikes pasidometi labiau, bet kaip as bijau tas paskolas uzsideti sau any galvos visam gyvenimui..
Monikaaaa parašė:
O del conculiniu namu tai mes kai gavom band A namus gavom. Po 3 men .. Tik nelaiku gavom nes tos sventes uZsitese.. Dar vis laukiam raktu bet jau greit duot turi.. Vakar nuvarem ka jie ten tvarko galvojau knisa prota.. O istiesu tvarko sudejo grindis kur isluze buvo spintele pakeite duris idejo kur pasakiau .. Vone truputi patvarke ir kazka su plytelm virtuvinem dare man rodos islupo idomu ka darys dar.. Kai kur ir padaze sienas .. Tai vatlaukiam raktuku
![]()
pas mane uz sienos remontuoja buta, maciau nese plyteles, tai gal cia i ta buta atsikraustysit..???:D
kuriam rajone gavot buta??
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai