2013.08.02 08:15 (prieš 12 m.)
EivinaAironas parašė:
Cia ne toks forumas, kad kiekviena ivyki kas nutinka namie skelbtum viesai. Turek siek tiek padorumo ir truputi galetum pagalvoti, kad gal ne visom idomu kas pas ta…
mano vaikai apziureti pamaitinti nuprausti ir laimingi, taip turiu vyra jus ne, tai pavydit? pas mene isternetas visad pajungtas kai turiu laisva minute uzvelgiu kas ka parase ir atrasau jei man tai aktualu kad negaist dar laiko kol prisijungsiu, taip kad galit nepult, beje mergyte victorijos drauge itariu esi nes ka veiki geguzinukuose pasigimdzius balandi? kas del to nuomones reiskimo prasom reikskit tik jau man nepasakokit ka daryt noresiu kabesiu noresiu nekabesiu prie kompo ant laido kaip sakot cia jau visiskai ne jusu problema zekit savo reikalu, o i mano nesikiskit, beje kur parasyta ka galima rasyti ko negalima i si foruma rasyt dauguma paneliu rase del mm kai jos atkeliavo ir niekas ju nepuole tik as parasiau pasidziaugiau viskas didziausias skandalas , taip iseina vienos gali rasyti ka nori kitos jei paraso tai tuoj kabo ant laido nes matot kad visad prisijungus bet nereiskia kad visa diena varvinu akis sededama prie kompo