Ivetux parašė:
nu jau tau sprest sita klausima palieku![]()
Tiek to nesu tokia chimera
Ivetux parašė:
nu jau tau sprest sita klausima palieku![]()
Tiek to nesu tokia chimera
emma parašė:
protinga butu buve, nenusileist iki "debiles" lygiones dabar, viena kitos nenusveret.
aj turetu neturetu,dabar prasides isvedziojimai..faktas tas kad pati uzvire ta blestva ir nieko cia daugiau nepakaltinsi!
kokios jus visos protingos, po desimt vaiku uzauginusios,patirtis nebegaline, niekad niekur nesuklydusios ir nepaslydusios..toks jausmas kad dar su savom mamom gyventumet,ir jos kiekvienam zingsni patarimus dalina. tiek to,cia be pabaigos butu galima rasyt.bet dar karta isitikinau,kad visi sitie forumai vos ne "palot" skirti,patarimu ir supratimo mazai cia atrasi.
anzeliux parašė:
Tiek to nesu tokia chimera![]()
Indrute24 parašė:
kokios jus visos protingos, po desimt vaiku uzauginusios,patirtis nebegaline, niekad niekur nesuklydusios ir nepaslydusios..toks jausmas kad dar su savom mamom gyve…
patart tikrai bandom, bet ne visoms tinka, įsikalę savo tiesas ir viskas, nes ale gydytojas sakė,mama sakė ar močiutė
o tas patirties, dešimt vaikų
tai manau atsirastų tokia mama, m,uri turi penkis vaikus ir jos maitinimo patirtis trumpesnė nei mano su vienu
tik va dėl gimdymo patirties nesiginčyčiau
emma parašė:
protinga butu buve, nenusileist iki "debiles" lygiones dabar, viena kitos nenusveret.
As gyniaus, o mane traumuota po avarijos galima vadint?nereik jau cia priekaistaut viskas cenzuros ribos pas mane buvo atrodo kai jus sunervina ar isedzia gelytem saulytem vadinat ir niekad nesikeikiat,tik nereikia perdet
-imagination- parašė:
Aš, gavusi tokią žinutę, net neatrašyčiau, o perduočiau TD. Tokie nariai turi būti blokuojami.
Perdaviau as ja nes pati pradejo rasinet pas kui koliot ir dar su admin grasint
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai