wampyre parašė:
o dieve
nei pykstu nei ka. tik parasiau, kad as savo vaiko taip neauginciau. ir viskas. tai jus cia vyresnes mamos puolat mus jaunesnes. ale kvaiseles nieko neismanom. idomu butu suzinoti is cia vyresniu puolanciu mamu iki kiek pacios maitinot? kada primaitint pradejot.
na jei nori ataskaitos galiu pasakyti , pirma vaikeli maitinau trys menesius , nes buciau ir toliau maitinus , jei butu geros pragyvenimo salygos ir nebutu daug stresu , sumazejo pienas , kol galu galiausiai dingo , daktaru neklausiau , liepe tuo metu maitinti , kas 4 val. , vaikelis labai daug priaugdavo svorio , tai tie patys daktarai liepe mazinti maisteli ir gyrdyti vaikuti arbatomis , neklausiau ir dariau , kaip man atrode geriau . antra ismaitinau 2 metus , metus laiko tik savo pienuku , neeme nei soskiu nei kosiu nieko , daktarai liepe primaitinti jau nuo 3 men , nes neva mano mergaitei neuztenka MP, nieko maniske nevalge , gaudavau barti , kad negera mama ir nepriverciu vaikucio valgyti , ir vel dariau , kaip man atrode teisingiau , kiek norejo maziuke tiek maitinau , nuo metuku pradejo valgyti musu maistuka . su trecia maitinau tik savo pienuku trys savaites , nuo darbu , kuriu negalejau atideti ir saves pasaugoti , sumazejo pienukas , todel pradejau daduoti viena karta i para misinuko , nuo 4 men , pradejau duoti kosytes , daktarai sake , damaitinti tik nuo 6 men. , misinuku neduoti , bet tie daktarai ir tokios mamytes , kaip tu , nepasisiulino nukasti bulves , nuimti runkelius ir apziureti 5 asmenu seima , tai vel dariau ir darau , kaip man atrodo geriau . niekada nepuoliau i krastutinumus , pasinaudojom ir naujom ir enoliu ismintim , mergaite maitinu iki daba ir dar zadu maitinti , kiek tik isgalesiu. apie mano neismanyma , gali spresti , kaip nori , man tas pats , as pasitkiu savim , matau , ko mano vaikuciams reikia , tai va , savo vaikucius myliu ir mylesiu kiek ju betureciau ir kaip beauginciau .