Celin parašė:
O kiek laiko sake jums nesioti liemenele 6 savaites ar 2 men?
Dar nezinau apie 2 menesius ,trauks 6 gtuodzio siulus pasiklausiu nes jis tiek daug sneka klausineja kad nebeatsienu?
Celin parašė:
O kiek laiko sake jums nesioti liemenele 6 savaites ar 2 men?
Dar nezinau apie 2 menesius ,trauks 6 gtuodzio siulus pasiklausiu nes jis tiek daug sneka klausineja kad nebeatsienu?
Lauksmė parašė:
Iki 19 cm nereikia.Virs 19 gyd sako, jau reikia daryt pakelima.
Lauksmė parašė:
Iki 19 cm nereikia.Virs 19 gyd sako, jau reikia daryt pakelima.
O man viksraitis sake cia nuo ugio priklauso,siaip normalus atstumas nuo 19iki 21 pagal ugi,as kai 180 tai normalu tipo kad ir atstumas virs 19,uoj nzn issiunciau uzklausa tautrimui ir dar koks saket geras?
_Prada_ parašė:
O man viksraitis sake cia nuo ugio priklauso,siaip normalus atstumas nuo 19iki 21 pagal ugi,as kai 180 tai normalu tipo kad ir atstumas virs 19,uoj nzn issiunciau u…
Samsanavicius. Daunoravicius.
_Prada_ parašė:
20cm ar 21cm db nebeatsimenu kiek jis sake
Tada manau apsieisit be pakėlimo. Panaši cituacija pas mane. Operuosiuos pas Daunoravičių. Sakė pakels su implantais ir nereikia jokio pakėlimo
ingainga22 parašė:
Tada manau apsieisit be pakėlimo. Panaši cituacija pas mane. Operuosiuos pas Daunoravičių. Sakė pakels su implantais ir nereikia jokio pakėlimo
Jei yra sansas be pakelimo.Tai super.Tik tokiu atveju deda tik apvalius implantus, taip?
_Prada_ parašė:
O man viksraitis sake cia nuo ugio priklauso,siaip normalus atstumas nuo 19iki 21 pagal ugi,as kai 180 tai normalu tipo kad ir atstumas virs 19,uoj nzn issiunciau u…
Rašo,kad pakėlimas reikalingas kai daugiau nei 21-22 cm.... jau nieko nebesuprantu...
Lauksmė parašė:
Jei yra sansas be pakelimo.Tai super.Tik tokiu atveju deda tik apvalius implantus, taip?
nebūtinai. Atsižvelgia ko jus pati norite ir tada parenka dydį ir formą. Mano atveju reikalingi didesni implantai,kad pilnai iškeltų ir nereiktų pakėlimo. Sako pilnai apieisime be jo...kam jums reikalingi papildomi randai ir pinigai.
Anna.lt parašė:
Sveiki mergaites, is anksto atsiprasau uz klaidos,as ne lietuve) galvuoju apie operacija ,noriu va toks rezultatas,mano ugis 175 cm. gyvenam Norvegijoje,bet nezinau…
Sveika,pasikonsultuok su chirurgais internetu,i visus klausimus jums atsakys.
ingainga22 parašė:
Man ir sake ,bet sake imanoma tik su tais inplantais kurie suauga su raumeniu,o ne su paprastais,nes paprasti nusvers ta krutine ir ji ir liks tokia kabanti,o jums kokius des?
Lauksmė parašė:
Na man tai laso formos sake des,nes su apvaliais bus ryski linija virsuj,nebus perejimo to grazaus
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai