Laba diena
ojojoj kokios aistros, kokios visos susireikšminusios ir įsiaudrinusios
Juokingos jūs man iki ašarų
Mylinti dėl šito komentaro tu taip baisiai įsižeidus (nors per skype sakei, kad neimi į galvą?) :
"Labas vakaras.
Wampyre, neklausyk patarimų tų, kurios pačios MP nemaitina
Ką jos apie tai išmano?
Žinok, man pirmą mėn irgi taip buvo - vaikas klykė, ant papų kabėjo kas penkioliką min, papai minkštučiai kaip balionėliai be oro.. Kakutis žalias.. Kentėjau.. dėjau vaiką prie papų ir tiek.. Skambinausi vos ne verkdama saskiai ir su Rasytekatyte konsultavaus ar mano vaikis nebadauja... Ir ką? Po kelių dienų pienas kaip ėmė gamintis vėl, kad net guzais išmėtė. o vizitas pas gyd tik patvirtino, kad badu vaikis nemiršta
Kas tas tėvų ramus miegas palyginus su vaikelio sveikata? Nulis..
O vaikui sveikiau truputį parėkt, bet gaut visavertį PATĮ GERIAUSIĄ M AISTĄ PASAULYJE (kad ir kaip kai kuriom tai nepatinka
)
Ir nesvarbu, kad sako, va maitinu mišinuku ir sveikas.. palaukit.. visas gyvenimas prieš akis.. vaikystėj paauglystėj dar visokios bedelės iškils: ir nutukimas, ir skrandžio bėdos. Ypač toms kurios vos ne nuo gimimo jau beveik kotletus vaikams kiša..
Aš niekada nesmerkiu tų kurios maitina mišiniais. PVZ Simuks situacija pilnai suprantama - nežinau, kaip aš atlaikius bučiau tokį stresą..
Vaivara irgi šauni motera - nenuleido rankų, stengės, Tikrai stengės.
O jei norit maitint mišinukais - maitinkit, ne mano reikalas
Kiekvienos pasirinkimo laisvė čia.
tik kam tada klaust patarimų jei vis tiek jie jums per vieną ausį įeina per vieną išeina? "
Pasiskaityk dar kartą. Tai atsakymas Wampyrei, nes jūs jai prisimeni ką patarėt? Nereikia klykint vaiko, reik duot mišinį. Nors ji NORI pati maitint, taigi toks patarimas mažų mažiausiai absurdiškas.
Tu pati jauti žiaurų kompleksą dėl to maitinimo, todėl taip reaguoji. Atsipalaiduok
Žinutė buvo ne tau skirta. Ar aš blogai ką patariau? Ar mano patarimas būtų pakenkęs Wampyrei maitint? O taviškis? O vitos lukos patarimas? "Duok mišinį.." iškart.. vos tik vaikas pazirzia.
Milijonus kartų sakyta, kad kad MP maitinančios mamos nesmerkia maitinančių ar primaitinančių mišiniais norit ir maitinat, kieno koks reikalas. Bet nereikia forumuose verkt kaip aš norėjau, bet nesigavo.. Tik didžiulis stresas gali sunaikint pienuką (pvz Simuks atvėjis) visa kita - klaidos, blogi patarimai, nemokėjimas, nežinojimas
Super.light jau senų senovei sakė (dar toli gražu man iki gimdymo buvo), kad aš žmogus, kuris taškosi teorijom. Bet tos teorijos man žiauriai padėjo realiam gyvenime. Ir aš visada buvau įsitikinus, kad maitinsiu. Ir maitinu
ir nesijaučiu geresnė mama už tave ar super.light. Jūsų nemenkinu, tik didžiuojuosi savim, kad neklausiau nieko, dariau kaip buvau išmokus ir man pavyko.
Gerai viena mama sakė : pirma būkit pačios įsitikinusios, kad esat geros mamos, ir tada jokių komentarų neimsit į galvą
Pritariu simuks, kad čia jau gaunas Tėvų Darželis.. Absurdas kažkoks
Upse, tu tai išvis gerulė
iš kur tu išskaitei, kad vaikus vadinau invalidais?????? Čia tik tau būdinga vadinti belekaip mažus kūdikėlius
kaip ir sakyt viena, o daryt kitką.. Sakei iki pusės metų neprimaitinsianti, o kokia realybė? Gali sakyt ką tik nori - vaiko liga ir t.t., bet negi nežinai, kad iki pusės metų kūdikio organizmas iš kieto maisto nemoka pasisavint reikiamo kiekio vitaminų, mineralų ir kt. maistinių medžiagų?? Iš mišinuko jis juos pasisavina žymiai geriau
Pačios prisigalvojat problemų, o paskui pačios inkščiat, kad nebendrauja niekas su jomis
ir dar, viskas prasidėjo nuo to, kad susikūrėt sau atskirą temą ir pradėjot varyt ten ant visų kaip turgaus bobos, ne, kad į akis pasakyt, tai verčiau už nugaros pašnekėt, a ne? Labiausiai gyvenime negerbiu vaidmainių, kurie į akis šypsosi, ar bent jau tyli, o už akių net suprakaitavę pliauškia liežuviais
O toks elgesys jums tikriausiai atrodo laaabai tolerantiškas ir korektiškas?