krrrista parašė:
sveikos mamos nesamdykit aukliu paziurejau vidio pakraupau kaip elgaswww.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=xoYppSiXVag
Nu sakes, net supykino, iki galo nebegalejau ziuret
ziurke kazkokia, o ne moteris.
krrrista parašė:
sveikos mamos nesamdykit aukliu paziurejau vidio pakraupau kaip elgaswww.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=xoYppSiXVag
Nu sakes, net supykino, iki galo nebegalejau ziuret
ziurke kazkokia, o ne moteris.
krrrista parašė:
o siaubas
tokiai iskart duociau mirties bausme
Aura,kokia faina striukė
A ryt būsi su Edita pas mane? Reik dėl to Naujako apsitarti
Ačiū,kad prabalsavot,žadėjau neprašyt,bet ,kad žiūriu kitos prašo,tai ir aš paprašiau
Mes jau su Aldu grįžom iš šventės
Nu fainos tos vaikiškos Kalėdos
Tą video senai jau esu mačiusi. Išsigimėlė ir tiek.
rasitaa parašė:
o siaubastokiai iskart duociau mirties bausme
![]()
man ciut asaros nepradejo krist blemba dar per galvyte tranko toke ziurke isiutus istarkuot dziunze jai
...Simona... parašė:
Aura,kokia faina striukėA ryt būsi su Edita pas mane? Reik dėl to Naujako apsitarti
![]()
Ačiū,kad prabalsavot,žadėjau neprašyt,bet ,kad žiūriu kitos prašo,tai ir aš paprašiau
![]()
Mes jau su Aldu grįžom iš šventės
Nu fainos tos vaikiškos Kalėdos
![]()
![]()
Tą video senai jau esu mačiusi. Išsigimėlė ir tiek.
gal nori ? as parsisiunciau man didele, plemba, susinerwojau nesweikai :((((
nu zadejau ateiti, bet pasiemiau ariele is darzo su sloga, tai nezn kaip ryt bus. Jei viskas jai ok, tai atsausiu
aurelijaz parašė:
gal nori ? as parsisiunciau man didele, plemba, susinerwojau nesweikai :((((
nu zadejau ateiti, bet pasiemiau ariele is darzo su sloga, tai nezn kaip ryt bus. Jei viskas jai ok, tai atsausiu![]()
Kiek suplojai?
oodetaa parašė:
sveikos, as jau po tyrimu... eina nx, kokie skausmai, nors pries tai ir morfijaus suleido, vistiek kazkas baisaus ta koloskopija... nualpau. Jau geriau 5 k gimdzius buciau. Gerai, kad bent diagnoze geraisisenijes hemorojus. Aciu die, ne vezys.
Svarbiausia,kad viskas ok
oodetaa parašė:
sveikos, as jau po tyrimu... eina nx, kokie skausmai, nors pries tai ir morfijaus suleido, vistiek kazkas baisaus ta koloskopija... nualpau. Jau geriau 5 k gimdzius buciau. Gerai, kad bent diagnoze geraisisenijes hemorojus. Aciu die, ne vezys.
sveikinimai su gera diagnoze
isivaizduoju koks akmuo nuo sirdies nukrito
...Simona... parašė:
Kiek suplojai?![]()
180, pardej iki, sporto prekese 440.
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai