blondynka parašė:
o ar ejo cekina pasidaryti tik su agp?lyg tai ten praso paso duomenu..
Ten AGP bus skaiciai su LT******
Toki imusti bukinant bilieta reik uzzymeti pasas ir suvesti tuos skaicius su LT raidem 8 simboliai gausis
blondynka parašė:
o ar ejo cekina pasidaryti tik su agp?lyg tai ten praso paso duomenu..
Ten AGP bus skaiciai su LT******
Toki imusti bukinant bilieta reik uzzymeti pasas ir suvesti tuos skaicius su LT raidem 8 simboliai gausis
Bu... parašė:
. Taip parasiau prasyma, man sake metrikacijos sk. Jei as negavai jokios vienkartines pasalpos cia, tai man priklauso LT vienkartine pasalpa. Nes pvz. Anglijoj i…
Kai registravaisi lt ejei i seniunija su namu seimininku?
Lotus parašė:
I dirbantiem kokius taksus butent del to nuskaitomano mb kai parsinesa payslipa tai verkt norisi kai pamatai suma po taksu, pusantro bedarbio islaiko, as n…
tikiu,kad abidna.. as kai cia atvaziavau tai irgi dirbau kaip isprotejus,ir mokescius baisingus atskaiciiuodavo, bet man niekada nekilo mintis kad as kazka islaikau, jei dirb imoki mokescius ir psio. jie eina i bendra katila, o paskui jau juos ten skirsto. kodel butinai galvot, kad kazkoki bedarbi islaikai
as tai galvodavau, va kazkokiems vaikams ligoniukams vaistams ar darzeli koki nauja pastatys
ar dar ka nors.. kai gime mazoji, sociale buvau, o ten kaip tik vyru diena buvo-pasirasyt JA.. tai paziurejau, nu neblogai chebra gyvena, lenkai vyrukai, is stuomens ir is liemens, kvepalais brangiais tik pakvipo, apsirenge ka tu katu, auksines apyrankes ant ranku
ir moteru buvo
girta kaip tapke pasirasyt atvare, net dienas sumaise
va uz tokius tai gaila.. ir geda, bet mes nieko nepakeisim, galim tik galvot kitaip, kaip jau sakiau
Mergaites, kas bijot dantisto?
man bemaitinant visai sakutes su dantim, jauciu kaip valgau savo dantis, gyvenime neskaudejo danties, o dabar jau skauda, siand pas dantista 2 val.. jauciu kad jau man suka vidurius
.. sakykit ar tikrai neskauda kai taiso ar traukia danti? draugei sake skaudejo kai trauke. zinau kad nelabai samones klausiu
bet taip bijau, kad bet kur ieskau nusiraminimo
jauciu geriau pagimdyciau dar karta, nei pas dantista eit
Toxic parašė:
Mergaites, kas bijot dantisto?![]()
man bemaitinant visai sakutes su dantim, jauciu kaip valgau savo dantis, gyvenime …
Is manes patareja nekokia nes pati bijau, man skauda net kai ziuri juos, arba kai nuotrauka daro, net kai seiles traukia. Gal istikro neskauda tik pasamone sako skauda skauda
Toxic parašė:
tikiu,kad abidna.. as kai cia atvaziavau tai irgi dirbau kaip isprotejus,ir mokescius baisingus atskaiciiuodavo, bet man niekada nekilo mintis kad as kazka islaikau…
Nu kazkaip nepagalvojau apie darzeli mano kaime nieko nestato tik bedarbiai su mersais vazineja
skaiste88 parašė:
Girdejot kad nuo birzelio nebegales dirbti ant triju dienu?![]()
kodel?
Toxic parašė:
Mergaites, kas bijot dantisto?![]()
man bemaitinant visai sakutes su dantim, jauciu kaip valgau savo dantis, gyvenime …
Geriau paklausk kas nebijo
Vasara pati sesiu i ta baisuline kede
as ir sakau kad geriau dar karta gimdysiu
o jei paprasius pilnos narkozes? ot gerai butu... uzmiegi, atsikeli, o dantukai sveiki, grazus...
as pati dar maitinanti, iki metu kazkur ketinu maitint, kazin tie vaistai kur nesciom ir maitinancioms leidziami irgi padeda? ar maziau?
man vienas dantys yra trauktas, bet zinok neskaudejo.. uzsalde man, tai tik kai trauke tai nemalonu buvo.. bet kad skaudejo napasakyciau... o va kai grezia
pamenu sedziu toj kedej ir matau kaip uzuolaidos dreba
siaubas!
blondynka parašė:
kodel?
Na mazina pasalpas juk visokias. Bet sake kad kas jau dirba ant triju dienu tai ir gaus bet po birzelio jau negales koks naujas dirbti ant triju dienu
naomi parašė:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()