- Panda - parašė:
Sveikos, po persileidimo , po kurio laiko pasirodete ginekologei apziurai ar viskas svariai issivale ?
Po 2 sav. nuo pradžios, dar minimaliai tepliojo
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnį- Panda - parašė:
Sveikos, po persileidimo , po kurio laiko pasirodete ginekologei apziurai ar viskas svariai issivale ?
kristute1 parašė:
Aciu labai uz atsakyma , o dar turiu klausimeli : ar daretes kas kokius spec kraujo tyrimus pries pastojant po persileidimo? skaiciau gal gal reiketu skydliauke pasitikrinti....
Aciu
- Panda - parašė:
Aciu labai uz atsakyma , o dar turiu klausimeli : ar daretes kas kokius spec kraujo tyrimus pries pastojant po persileidimo? skaiciau gal gal reiketu skydliauke pas…
Nieko nesidariau, nes sakė, kad nėra prasmės. Mano atveju, buvo anembrioninis nesivystantis, t. y. tuščia pūslelė augo. Tiesiog taip sukrito. Pastojau vėl sulaukusi kitų mėnesinių
kristute1 parašė:
Nieko nesidariau, nes sakė, kad nėra prasmės. Mano atveju, buvo anembrioninis nesivystantis, t. y. tuščia pūslelė augo. Tiesiog taip sukrito. Pastojau vėl sulaukusi…
sveinu jus nuosirdziai !
Mano atvejis kitoks 7,5sav zirniuko sirdele tiesiog sustojo... Dar praejo tik kelios dienos bet vis nesusitvarkau su savo emocine bukle... Kaltinu save galbut reikejo gerti kokius spec vitaminus pries nestumo ir nestumo metu o geriau tik foli , skaiciau internete kad labai reikia pradzioje gerti Magni , gelezi....
Tad bandau ieskoti informaicijos pries pasiruosiant kitam pastojimui.
- Panda - parašė:
sveinu jus nuosirdziai !
Mano atvejis kitoks 7,5sav zirniuko sirdele tiesiog sustojo... Dar praejo tik kel…
Nekaltinkit savęs, greičiausiai nieko negalėjot padaryt. Nėra jokių stebuklingų vitaminų ar papildų. Manau, gydytoja tik patvirtins, kad po pirmo persileidimo nesiūlo darytis jokių tyrimų (man tai dvi gydytojos sakė)
Deja, bet tik su tuo susidūrus pamatai, kiek daug nėštumų baigiasi nesėkmingai, pasikalbi aplinkinių rate ir pamatai, kad daug kas susidūrę su persileidimu dėl vienokių ar kitokių priežasčių. Kaip sakė gydytoja, kas trečias-ketvirtas žinomas nėštumas baigiasi nesėkmingai. Kažkaip šiek tiek ramiau pasidaro, kad nesi viena tokia
geradare parašė:
aš po persileidimo nuėjau pas endokrinologę. ir ji tik patvirtino nuogąstabimus kad tth nėštumui per didelis. paskyrė vaistus. laukiuosi ir juos geriuaugame. sė…
Dziaugiuosi del jusu ir lengvo jums nestumo
.
Man tai buvo pirmas persileidimas gyvenime ir mano seimoje/aplinkoje... Kadangi as gyvenu ne Lietuvoje cia jokius issamesniu tyrimu niekas nieko nedaro tiesiog dakare pasake kad tai daznas dalykas ir reikia su tuo susigyventi viskas cia taip atmestinai... as taipat maniau kad bent suzinosiu kodel ta sirdele sustojo bet net nesileido daktare i kalbas...
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai