Daivuskinas parašė:
neprisiprasyk,nes visos suleksim![]()
o as niekad nepriestarauju
mano butukas toks maziukas..bet visalaika mieloms mamytems durys atviros:))
rasele paprasysiu vyro kad ryt atvestu tave pas mus:))
Daivuskinas parašė:
neprisiprasyk,nes visos suleksim![]()
o as niekad nepriestarauju
mano butukas toks maziukas..bet visalaika mieloms mamytems durys atviros:))
Amerena parašė:
o as niekad nepriestaraujumano butukas toks maziukas..bet visalaika mieloms mamytems durys atviros:))
o kaip fainiai
susitarem
ir kebabu plyz
skorpioneee parašė:
o kaip fainiaisusitarem
ir kebabu plyz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jei mesos ryt nusispirksim tada butinai:D
Amerena parašė:
jei mesos ryt nusispirksim tada butinai:D![]()
tada goood
Amerena parašė:
o as niekad nepriestaraujumano butukas toks maziukas..bet visalaika mieloms mamytems durys atviros:))
Gerai,prisiprasei,tad rasyk savo adresa ir as ateiciau, jeigu priimsit...
Jei reiks metus taip naktimis bludavot, tai pavirsiu i zombi
as skaiciau, kad nakti nereikia bendraut su vaiku, pamaitini rimtu veidu, pakeiti pampa, paguldai i lova ir uzgesini sviesa ir be zodziu, tada vaikui atrodysi nuobodi ir jis prades naktim miegot
nu meginsiu dabar sitaip, veliau pasakysiu ar yra kokie rezultatai
Noreciau ir as i svecius, bet dabar is manes prasta kompanione, tai as gal kita kart
giedrianka parašė:
Jei reiks metus taip naktimis bludavot, tai pavirsiu i zombias skaiciau, kad nakti nereikia bendraut su vaiku, pamaitini rimtu veidu, pakeiti pampa, paguldai i lova ir uzgesini sviesa ir be zodziu, tada vaikui atrodysi nuobodi ir jis prades naktim miegot
nu meginsiu dabar sitaip, veliau pasakysiu ar yra kokie rezultatai
![]()
Noreciau ir as i svecius, bet dabar is manes prasta kompanione, tai as gal kita kart
![]()
o tu nori pasakyt nakti su juo bendrauji???
as tai nei zodzio nepratariu jai. ir taip nuo kudikystes..tai man ji net enatsimerkia db..biski balsa parodo as duodu atsigert ir iskart uzmiega..o jei atsikelus zaisciau as su ja irgi manau kad nenoretu miego
kazkada nakti man ji atsikele 2h..atsistojo lovytei..ir kad snekina sypsosi dainuoja..kaip butu isismiegojus..as nieko neatsakau stebiu ka daro..o ji taip koki pusvalandi..bet net nepriejau prie jo.stebiu is lovos..ji pradejo zysti..atsigule ir uzmigo..o toks noras buvo pasiimti i lova paziasti tokia linskma pabudo..bet zinojau kuo gali baigtis..nemiegotu tada kelias h..diena vel susigadintu..vakare neuzmigtu savo laiku..ir isseitume is grafiko:)) taip kad kantrybes mamuk
o kodel bloga kompanione?
skorpioneee parašė:
aha , rimtai , kodel bloga kompanione ???
jauciu sunku istverti nepakalbinus vaiko , kai jis toks zaismingas atsikelia nakti![]()
![]()
![]()
sunku bet butina:)) paciai geriau tada bus kai avikas nakti normaliai miegos..susitvarkys ir pacios ritmas
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai