Shmike parašė:
Patarkit kokiu kosiu dar duoti vaikui? Maisinuko nebegeria, valgo tik visokias kosytes. Bet nebesumastau, ka duoti... Valgom darzoviene o daugiau visokios kruopos..…
Kukurūzų miltus su obuoliu bandėte?
Shmike parašė:
Patarkit kokiu kosiu dar duoti vaikui? Maisinuko nebegeria, valgo tik visokias kosytes. Bet nebesumastau, ka duoti... Valgom darzoviene o daugiau visokios kruopos..…
Kukurūzų miltus su obuoliu bandėte?
Shmike parašė:
Bandykit isvirti obuoliuka, nebepust turetu, o seip labai skani kosyte tai virtas bananas ir obuoliukasseip mazoji banano nemegsta, bet kai isverdu, tada valgo …
Tikrai skaniai atrodo
na mes kolkas bandom darzoves nuo 4 men valgom po viena kart i diena.tik nuo kopusto pucia pilveli. Dabar jau galvoju pradet duot kelis kartus maistelio. Kiek reikia virti banana ir obuoliuka? Gal pasiulytumet kokiu receptu su kruopomis nes kazkaip nelabai ka sugalvoju..
Skaistele parašė:
Tikrai skaniai atrodona mes kolkas bandom darzoves nuo 4 men valgom po viena kart i diena.tik nuo kopusto pucia pilveli. Dabar jau galvoju pradet duot kelis kart…
Obuoliuka neilgai, jei smulkiau papjaustytas tai kokias 5min kol suminksteja, o banana pries gala, kokia minute, nes jis staigiai istyzta
Shmike parašė:
Obuoliuka neilgai, jei smulkiau papjaustytas tai kokias 5min kol suminksteja, o banana pries gala, kokia minute, nes jis staigiai istyzta![]()
o kodel banana reikia virti? ar pasikeicia jo skonis? as kaip kokia tundra, pirma karta girdziu kad galima virti banana
kazkaip niekad nepagalvojau
ligitasak parašė:
o kodel banana reikia virti? ar pasikeicia jo skonis? as kaip kokia tundra, pirma karta girdziu kad galima virti bananakazkaip niekad nepagalvojau
![]()
nereikia banano apdoroti
ligitasak parašė:
o kodel banana reikia virti? ar pasikeicia jo skonis? as kaip kokia tundra, pirma karta girdziu kad galima virti bananakazkaip niekad nepagalvojau
![]()
As irgi nezinojau, viena mamyte pasiule is cia. Tiesiog zalio banano manoji nemegsta, nes sutrintas jis toks glitus palieka, o va isvirtas jis nebera toks, tiesiog minkstas, imaisius kitose kosese gaunasi banano skonis bet jo glitumo nera
Cosmos parašė:
nereikia banano apdoroti![]()
Aisku galima ir neapdorota valgyti, tik va maze mano tik virta valgo ;)
Shmike parašė:
As irgi nezinojau, viena mamyte pasiule is cia. Tiesiog zalio banano manoji nemegsta, nes sutrintas jis toks glitus palieka, o va isvirtas jis nebera toks, tiesiog …
matai kaip
mano tai valgo ir zalia, bet idomu bus pabandyti ir virta
ligitasak parašė:
matai kaipmano tai valgo ir zalia, bet idomu bus pabandyti ir virta
![]()
Mano tai ziaugcioja nuo zalio.. Gal kitaip trinti reikia nzn, nes dabar su sakute daug kartu pertrinu ir gaunas kosyte
Shmike parašė:
Mano tai ziaugcioja nuo zalio.. Gal kitaip trinti reikia nzn, nes dabar su sakute daug kartu pertrinu ir gaunas kosyte![]()
o kodel su blenderiu netrini? as dar kartais sausaini idedu ir gaunas skani desertine tokia tyrele. daug jos neduodu, nes ji saldi gaunas, bet nuotaikai pakelti tai pasicepsedamas maniskis valgo
manau su virtu irgi taip pat turetu gautis.
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai