Anemun parašė:
O gerklytes negali skaudet?b Pas mus jai irgi skauda gerke tai prastai valgo.
tikrai ne, buvom pas LOR'a neseniai
Anemun parašė:
O gerklytes negali skaudet?b Pas mus jai irgi skauda gerke tai prastai valgo.
tikrai ne, buvom pas LOR'a neseniai
Ishdeekele parašė:
tikiuos, nors dantenos nepaburkusios...
Mum ir jos nepaburke
Agnyte26 parašė:
smagu girdeti kad tiek dauk dantuku turit. mums 6 menesiai su biski ir dar nei vieno neturim. nors jau nuo 3 menesiu laukiam nes ir temperaturu budavo ir dantenos p…
tai jau tuo jum turetu dikti dantukai mum taip buvo panasiai.
sveikos mamukai.gyvenu danijoj.turiu beveik 4 menesiu maziuka.idomi cia sistema pas mus- kudikelis nera nei pas pediatra,nei pas koki kita daktara buves.tik seimos daktaras pasvere su pampiais ,o sesute ateina i namus karta per menesi ir kuo vaikas didesnis,tuo vizitai reteja.kiek teko kalbet su mamomis danijoj,jei vaikas maitinamas misinuku (kaip ir mano atveju) visos sesutes rekomenduoja pradeti primaitinti nuo 4 menesiu.aisku neliepia,bet rekomenduoja
ir greiciausiai todel dar,kad danijoj dekretines tik 11 menesiu,dazniausiai mamos gryzta i darba kai maziui buna 8 menesiai.ir viskas del to,kad dekretiniu pinigai yra daug mazesni nei iprasta alga. bet apie ka as cia...
as ir galvoju pradeti primaitinti maziuka,nors gerai auga ir visa kita.bet jau griebia viska man is ranku ka valgau ir pastoviai stebi ka dedu i burna.duosiu pradziai virta bulve,po savaites idesiu dar morka,po to brokoli,moliuga ir t.t.
ir nematau tame nieko blogo.mane pacia mama pradejo primaitint nuo 3 menesiu.aisku savo darzo darzovem.o savo darza as turiu
samara30 parašė:
sveikos mamukai.gyvenu danijoj.turiu beveik 4 menesiu maziuka.idomi cia sistema pas mus- kudikelis nera nei pas pediatra,nei pas koki kita daktara buves.tik seimos …
Pas mus Lietuvoj ir rekomenduoja nuo 4 4,5 mėnesių primaitinti jei misinuka vaikas valgo. Mes pradėjom nuo 5 men nes 4 kai pabandem tai jai nelabai domino maistas, o jau nuo 5 viskas kaip.ir neblogai
Patarkit kokiu kosiu dar duoti vaikui? Maisinuko nebegeria, valgo tik visokias kosytes. Bet nebesumastau, ka duoti... Valgom darzoviene o daugiau visokios kruopos.... Aisku kartais vaisius i tarpa. Tiesiog jei galit kokiu receptu pametekit, nes sugalvoti 5koses per diena ir kad jos neatsibostu laaabai sunku
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai