yyzzyy parašė:
Kai kažkas papypsina- pypsinkit atgaltada reik to žmogaus reakciją pamatyt ???
Man tai toks pasimetimas, ka ne taip padarai, o tada baime prarast teises?
yyzzyy parašė:
Kai kažkas papypsina- pypsinkit atgaltada reik to žmogaus reakciją pamatyt ???
My Life parašė:
mane didesnė baimė sukausto kai policija iš paskos važiuoja
Na, bet jei kažkokia klaida kelyje padarai, del kurios gali gauti baudele, bet policija pvz neuzfiksavo, tai tokiu atveju sekmes reikalas? Nes na kad ir su kokia patirtimi esi kelyje, na visko buna, nekalbu apie klevukus net, kuriu pradžia kelyje irgi su nuotykiais pasitaiko?
My Life parašė:
Na, bet jei kažkokia klaida kelyje padarai, del kurios gali gauti baudele, bet policija pvz neuzfiksavo, tai tokiu atveju sekmes reikalas? Nes na kad ir su kokia pa…
neužfiksavo tai neužfiksavo. aš tiek klaidų pridarius kad pražilus būčiau jei po kiekvienos laukčiau teisių atėmimo. dar aišku reik nepamiršti pilietiškų žmonių su registratoriais
-burbė- parašė:
neužfiksavo tai neužfiksavo. aš tiek klaidų pridarius kad pražilus būčiau jei po kiekvienos laukčiau teisių atėmimo. dar aišku reik nepamiršti pilietiškų žmonių su …
Jo jo, registratoriai siaip super gerai, kai kelyje naglu vairuotojų sutinti. Bet jei padarai kazkokia nesamononga klaida, kad ir pasipainioji kas vazineja su registratoriumu, ir jo neuzkliudai, negi skustu? šiaip, pasvarstymui. Jau atrodo važiuoji tiek isijautusi i eisma ir ismokusi taisykles,kad tik nepadarytum kazko netyčia ?issiliejau????
My Life parašė:
Jo jo, registratoriai siaip super gerai, kai kelyje naglu vairuotojų sutinti. Bet jei padarai kazkokia nesamononga klaida, kad ir pasipainioji kas vazineja su regis…
tai priklauso nuo žmogaus. kitas gali ir už posūkio neparodymą paskūst. pati turiu registratorių bet dar nieko nepaskūndžiau. nors gal reikėjo
buvo keli atvejai kai naglai užlindo
Rytoj einu i regitra pakartotinai laikyt, atrodo stengiuosi negalvoti apie tai, bet prisimenu ir toks jaudulio pliupsnis kaip duoda, atrodo ir pilva ir skrandi skauda, nesuprantu kodel as taip bijau, svarbiausia, kad vaziuoti tai patinka, bet ta baime, kad neislaikysiu, taip sukausto, kad pamatytumet kaip vaira laikau, atrodo, kad rankose liks jei stipriau pasuksiu ??? o jau islaikusios, ar irgi taip jaudinotes? kaip jus tvarketes su tokiu jauduliu?
Ežerskienė G. parašė:
Rytoj einu i regitra pakartotinai laikyt, atrodo stengiuosi negalvoti apie tai, bet prisimenu ir toks jaudulio pliupsnis kaip duoda, atrodo ir pilva ir skrandi skau…
prieš egzus tai žiauriai jaudindavausi, miegot negalėdavau, širdis atrodė kad iššoks. bet atsisėdus į mašiną kažkaip digdavo viskas. tik vieną kartą koja ant sankabos labai drebėjo
Ežerskienė G. parašė:
Rytoj einu i regitra pakartotinai laikyt, atrodo stengiuosi negalvoti apie tai, bet prisimenu ir toks jaudulio pliupsnis kaip duoda, atrodo ir pilva ir skrandi skau…
As irgi jaudinausi, labai. Dar kai manes paklausė tu trijų klausimų ir i viena atsakiau ne taip kaip jam patiktu ir jis pradėjo pakeltu tonu man aiskinti, is kur tokia nesąmonę istraukiau, nu galvojau sakes... Poto kai pradejom egzaminą pasakiau sau: kad ir kaip bebūtų, turi varyt iki galo? eigoje visas jaudulys dingo, poto dar su egzaminuotoju persimetem aoie regitros masinas, kad jiems labiau patiko penktas golfas, nei kia, tai dar labiau atsipalaidavau.
Kokiam mieste laikysitės?
Sveikos.
Del baimes pries regitra tai ir man kinkos atrodo linkdavo.o ir tas baisus jausmas pilve.nerimas nakti..???
Tai cia manau labai normalus dalykas ?
As viena i darba (atgal namo) vazineju jau 2 savaites.mama i miesta veziau kelis kartus.visai patinka.tik baisu kai daug masinu buna.atrodo vaziuoji dantis sukandus ir bijai net vaira pasukt ? arba kai pasnigus buna ir atleidzia ta sniega..tai taip slidu stabdyt.eina sau..?
O man viena karta buvo toks kuriozas..vaziavau is miesto jau beveik.sustojau praleisti masinu,visos pravaziavo.uz manes kelios masinos lauke savo eiles..buvo mano eile vaziuot,tai zodziu uzgesau ? bet tai nieko.nusikeikiau.isijungiau avarini ir greit uzsikuriau.bet paskui kai skuodziau ??? net vyras zvenge is manes? nes jis is paskos su savo masina vaziavo..
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai