2016.05.04 12:50 (prieš 10 m.)
auksinepelene parašė:
mano situacija kitokia, jau buvau kazkada rasius anksciau, kad del tam tikru anatominiu dalyku butent krutyse maitinti pati negalejau, tad metus ir menesi maitinau …
Na taip, variantu daug. As pati nezinau, kiek ismaitinsiu, prileidziu visokias galimybes, taciau nededu sau kazkokios visuomenes sukurtos ribos, isankstinio nusistatymo - iki metu, nes jau yra dantukai, vaiksto arba grieztai du metai, nes jau didelis ir kvailai atrodys. Reikia stebeti vaika ir daryti savo isvadas. Galiausiai, kad ir kaip ten bebutu, iki 3-4 metu maitinti vaika man yra visiskai normalu, jei kas iki 7 maitina - prasau, man tai netrukdo. Ir manau per daug pabreziama sitoj temoj 'genijai', 'prezidentai'. Kodel mes nesakome, kad auginame pilnaverte asmenybe, nebijancia pasaulio, issukiu, ruosiame zmogu savarankiskam gyvenimui? Paskaiciusi ivairius straipsnius ir atsizvelgusi i mano pazistamu patirti as manau, kad motinos pienas, pats zindymas labai teigiamai veikia vaiko psichika. O kad kazkokia mergaite smauge berniuka, tai cia reiktu ziureti placiau, kas paskatino ja taip elgtis, labai abejoju, kad mp kaltas. Nebent mamai tai buvo kancia, geda ir zindydama ji reke ant dukros ar kazkas pan.