RED666 parašė:
Gal galit papasakoti ka duoda ligonineje ko ne? Rubeliai vaikui mamai ir t.t?
Vaikui rubelius savo reikejo turet, o man dave naktinius gimdymui, chalata, palutes
Josvainių g. 2, KaunasRED666 parašė:
Vaikui rubelius savo reikejo turet, o man dave naktinius gimdymui, chalata, palutes
RED666 parašė:
Duoda į gimdykla naktinius ir chalatą. Vaikui reikia viską sau turėt absoliučiai :rūbai, palutes, vystyklai (nušluostyti vaiko nebus kuo). Realiai palatoje gaunat lovą paklota ir vaikutis gauna kaldryte - viskas kitas jūsų.
leila123 parašė:
Duoda į gimdykla naktinius ir chalatą. Vaikui reikia viską sau turėt absoliučiai :rūbai, palutes, vystyklai (nušluostyti vaiko nebus kuo). Realiai palatoje gaunat l…
O nera palatu kur tv saldytuvas? Klinikose labai daug tokiu .... dusas wc sveciam sofkute....
RED666 parašė:
O nera palatu kur tv saldytuvas? Klinikose labai daug tokiu .... dusas wc sveciam sofkute....
Man tai aktualiausia wc. Pvz klinikose po cp buvau mokamoj palatoj vien dėl savo wc
E-mailė parašė:
Man tai aktualiausia wc. Pvz klinikose po cp buvau mokamoj palatoj vien dėl savo wc
As gulejau priessventes cia.. tai nustebino jog manos tika pagimde vaiksto i wc i dusa bendra kur skersvejai padaryti.... kaakaip suglumino labai kad ne kartu...bliamba tvarke remontavo ir nedadare vistiek
RED666 parašė:
As gulejau priessventes cia.. tai nustebino jog manos tika pagimde vaiksto i wc i dusa bendra kur skersvejai padaryti.... kaakaip suglumino labai kad ne kartu...bl…
Nu va mano viena iš pagrindinių abejonių gimdyt čia dėl wc bendro. Klinikose kol laukiau apie 1h kol atlaisvins mokamą, liepė eit į wc, kol nuėjau.. kol grįžau. Vaiką teko palikt vieną su palatos kolege, ateinu jis verkia, sako nuramint neina.. ir šiaip už privatumą
E-mailė parašė:
Nu va mano viena iš pagrindinių abejonių gimdyt čia dėl wc bendro. Klinikose kol laukiau apie 1h kol atlaisvins mokamą, liepė eit į wc, kol nuėjau.. kol grįžau. Vai…
Tai va ir as metausi
E-mailė parašė:
Nu va mano viena iš pagrindinių abejonių gimdyt čia dėl wc bendro. Klinikose kol laukiau apie 1h kol atlaisvins mokamą, liepė eit į wc, kol nuėjau.. kol grįžau. Vai…
O klinikose visos palatos su wc?
Antroj taip pat yra kelios privacios palatos su wc ir dusu. O visos kitos vienvietes, kur gali ir vyras likti bet kada, na man tai daug didesnis pliusas nei privatus wc. Nenoreciau netycia pakliuti su kokia nekokia moteriske ar jos sveciais
tai antroj kaip tik daugiau privatumo.
E-mailė parašė:
O klinikose ne po viena palatoje gulima? nes antroj ligoninej kaip supratau visos palatos po viena
RED666 parašė:
Yra viena vip šeimyninė su virtuvėlė, dušu. Ir yra kelios pooperacinės su wc (bet kaip suprantu ten po Cezario guldo). Aš svajojau gausiu su wc, o bet tačiau išvakarėse ir naktį daug gimdyvių, tai negavau. Laimei gerai jaučiausi tai nebuvo sunku nueit į wcbit dušą, bet mačiau koridoriuje einant kitas sunkiau. Ir šiaip gal nėra fainas dalykas, kad vyrų wc įėjus pro tas pačias bendras duris.
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai