liutukass parašė:
nieks nesijuokia,,![]()
Daktarai vieni taip,kiti taip sako.visvien jei nemaudai turi uzpakali ,rankutes,p…
ir beje ne taspats kas maudyt , jai neskiri ka reiskia maudyti ir vaikuti apvalyt tai atsiprasau..
liutukass parašė:
nieks nesijuokia,,![]()
Daktarai vieni taip,kiti taip sako.visvien jei nemaudai turi uzpakali ,rankutes,p…
ir beje ne taspats kas maudyt , jai neskiri ka reiskia maudyti ir vaikuti apvalyt tai atsiprasau..
Eveliuuukas parašė:
nu jus juokites kiek norit man dzin as kalbu apie maza vaika o ne apie 2-3m, man nelogiska kaip jis gali daugiau suprakaituot nei suauges jai jis maziau juda ir jai…
visiškai pritariu
man daktarė irgi sakė maudyt kas 2-3 dieną, kad odelė neišsausėtų
taip ir darom ir jokių bėdų su odele, nereika jokių kremukų.
ausra75 parašė:
visiškai pritariuman daktarė irgi sakė maudyt kas 2-3 dieną, kad odelė neišsausėtų
taip ir darom ir jokių bėdų su odele, nereika jokių kremukų. :thumb:…
mum irgi viskas puiku :))
Vaidiaska parašė:
As irgi valau virintu vandenuku ir dbr man tokia siurksti odele darosi.Mums irgi nuo tu ramuneliu dar baisiau paliko.Tai gal praeis ir mums,reiktu gal palaukt pora …
mums mazeja,odele siurksteja,tik dabar is nugaros puses ant kakliuko nemazai ju.vaau tik vandenuku,nes sesute sake kad jokiu budu nevalyt ramunelem.nepaklausiau kodel,bet supratau kad geriau nuo ju nebus.
zirniukas20 parašė:
Nepradek su misinukais,jeigu norisavo pienu maitinti,nes zinokturesi problem su vaiko maitiimu,sakau is patirties.Vietoj to,kad misinuku duoti liepe, tu kruti dazni…
aciu
nu siulau as ir taip ta kruti
bet jis lb mazai svere.. bei per mazai svorio priauginejo... budavo nervotas visad. visa diena net be maikutes sededavau tik su ta maitinancios liemenele, ir maitindavau pastoviai.. tai jau to pieno kazkodel sumazejo, visa issiurbdavo.. o svoris neaugdavo taip kaip turetu...
tai teko pradet damaitinet... o db sakau kai pradejo visas pustis
bet tai gerai, pradejo ilgiau, ramiau miegot, net dienom.. nes naktim ir taip lb gerai miegodavo.. ir db isvalgo gan nemazai apie 3 kartus dienoj po 125 ml.. arba 4 kart bet tada buna pora maitinimu po 90 ml...
Sveikos mamaitės, gal kuri žinot ką tiksliai apie liežuviuką vaiko ? Ar tikrai jis turi būti visai švarus. Pas mano vaikiną jis baltas. Šeimos gydytoja neko nesako.... buvom pas kitą gydytoją, ta pasakė naudoti daktariną. Bet man jis toks neramus paskutinėm dienom patapo, ir tai sutampa su tuo daktarino naudojimo pradėjimu....
Nežinau ka ir galvoti. Gal jo visai nereikia
. Kažkur skaičiau kad mamos pienu maitinant jis visada būna šiek tiek pabales. O kaip pas jūsų leliukus reikaliukai su liežuviuku ?
25 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai