medu parašė:
Pilnai tau pritariu.
Bando isivaizduot , kad vaikas daugiau prakatuoja nei suauges
medu parašė:
Pilnai tau pritariu.
Bando isivaizduot , kad vaikas daugiau prakatuoja nei suauges
linavait parašė:
na tikrai vaikas maziau prakaituoja pritariu tau, na bent pas mane jis neprakaituoja tiek kad madyciau kasdien,
As savo mergytes irgi kas diena nemaudau, nes ji tiek nesusila , visalaik sikniuka prausimes po pampio keitimo , delniukus plaunames ir veiduka o pries miega dar pazastytes ir per kojas ir rankyciu sulenkimus apvalau su vatyte ir vandenuku, bet nemaudau kiekviena diena, nes tikrai negalima :))
Vaidiaska parašė:
As irgi valau virintu vandenuku ir dbr man tokia siurksti odele darosi.Mums irgi nuo tu ramuneliu dar baisiau paliko.Tai gal praeis ir mums,reiktu gal palaukt pora …
aga, as taip pat pergyvenau net kai tik siurkstumas liko, vis galvojau, kad kokia alergija, bet gydyt sake pakentet ir pamatysiu, kaip praeis, taip ir nutiko ;)
peachy parašė:
aga, as taip pat pergyvenau net kai tik siurkstumas liko, vis galvojau, kad kokia alergija, bet gydyt sake pakentet ir pamatysiu, kaip praeis, taip ir nutiko ;)
nu tada reikia palaukt ir man gal praeis ir mums.
Vaidiaska parašė:
nu tada reikia palaukt ir man gal praeis ir mums.
mus ir pabere tai tik va forumas ramina, nes kaip buvo daktare atejus sake laukt dv sav jai nepraeis eit pas gyditoja israsys vaistuku, bet pas mus mazai ju..
Eveliuuukas parašė:
mus ir pabere tai tik va forumas ramina, nes kaip buvo daktare atejus sake laukt dv sav jai nepraeis eit pas gyditoja israsys vaistuku, bet pas mus mazai ju..
pas mus pasirodo yra prakaitine. Tai liepe su jokiomis arbatomis neplauti.Tai tik su vandenuku ir plona sluoksneli bepanteno uztepti nuplovus veiduka
liutukass parašė:
nieks nesijuokia,,![]()
Daktarai vieni taip,kiti taip sako.visvien jei nemaudai turi uzpakali ,rankutes,p…
Tai gal prakaituoja daug nes per siltai ji aprengus esi? Maniske nebuna susilus nes stebiu jos kuno temperatura
Vaidiaska parašė:
pas mus pasirodo yra prakaitine. Tai liepe su jokiomis arbatomis neplauti.Tai tik su vandenuku ir plona sluoksneli bepanteno uztepti nuplovus veiduka
as r tik su vandenuku plaunu
16 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai