liutukass parašė:
nieks nesijuokia,,![]()
Daktarai vieni taip,kiti taip sako.visvien jei nemaudai turi uzpakali ,rankutes,p…
na maniske nelb prakaituoja arba as akla
liutukass parašė:
nieks nesijuokia,,![]()
Daktarai vieni taip,kiti taip sako.visvien jei nemaudai turi uzpakali ,rankutes,p…
na maniske nelb prakaituoja arba as akla
liutukass parašė:
nieks nesijuokia,,![]()
na mes pvz labai vesiai rengiam,tai nesu maciusi savo mergytes suprakaitavusios
Eveliuuukas parašė:
nu jus juokites kiek norit man dzin as kalbu apie maza vaika o ne apie 2-3m, man nelogiska kaip jis gali daugiau suprakaituot nei suauges jai jis maziau juda ir jai…
Pilnai tau pritariu.
peachy parašė:
sveika, mums galim sakyt praejo, karts nuo karto po koki spuogiuka islenda tik kai paguli ant soniuko![]()
O tu ka nors tepei? Mums tu spuogiuku nebera kur buvo tie spuogeliai raudonos vieteles paliko.Zadu vesti pas daktare ir prasyti siuntimo pas odos daktare
Vaidiaska parašė:
O tu ka nors tepei? Mums tu spuogiuku nebera kur buvo tie spuogeliai raudonos vieteles paliko.Zadu vesti pas daktare ir prasyti siuntimo pas odos daktare
pradzioj bandziau valyt ten tom ramunelem ir lakysiais, bet kadangi tik atrode, kd blogiau daros, nebedariau nieko, tik vandenuku pavalydavau ir eme mazet, liko tik pasiurkstejimas odos,o per kokias 3d isnyko
peachy parašė:
pradzioj bandziau valyt ten tom ramunelem ir lakysiais, bet kadangi tik atrode, kd blogiau daros, nebedariau nieko, tik vandenuku pavalydavau ir eme mazet, liko tik…
As irgi valau virintu vandenuku ir dbr man tokia siurksti odele darosi.Mums irgi nuo tu ramuneliu dar baisiau paliko.Tai gal praeis ir mums,reiktu gal palaukt pora dieneliu ir paziureti kaip bus gal pades.
Julija C. parašė:
na mes pvz labai vesiai rengiam,tai nesu maciusi savo mergytes suprakaitavusios
![]()
matai ji galvoja , kad vaikas prakaituoja nei suauges,tai kzn... as ir vesiai rengiu nelaikau kaip silknamio gelytes..
liutukass parašė:
nieks nesijuokia,,![]()
jai laikai kaip ziema prirengus tai tada suprantama , kad prakaituoja a sao vaiko kaip silknami nelaikau , nes jai ir karsta ir ji man kazkaip neprakaituoja.
15 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai