Sveikinu visas besilaukiančias mamytes ir kviečiu visas prisijungti prie grupės ir dalintis laukimo ir vėliau auginimo džiaugsmais
2014 m. lapkritinukai
(Archyvas iki 2014.06.29)
Sveikinu visas besilaukiančias mamytes ir kviečiu visas prisijungti prie grupės ir dalintis laukimo ir vėliau auginimo džiaugsmais
2014 m. lapkritinukai
(Archyvas iki 2014.06.29)
Ieva-Ievute parašė:
Na zinok pas mane ta pati situacija,jau kiekviena dienele su vis kokiu skausmeliu ir didesniu pamaudenimu... ir vis kai keliuos I tuoleta nakti vyras klause kur ein…
Maniske smarkiai duodasi. Buna guliu skauda. Pilvas kietas. O ji ten duodasi su kojom jauciu. O ir man antras nestumas. Tai truputeli viskas greiciau vyks. Todel ir pergyvena labiau vyras
andzella parašė:
Maniske smarkiai duodasi. Buna guliu skauda. Pilvas kietas. O ji ten duodasi su kojom jauciu. O ir man antras nestumas. Tai truputeli viskas greiciau vyks. Todel ir…
Su antru sakot greiciau viskas vyksta? Tai butu puiku
kjustina659 parašė:
Mano irgi malasi kaip prisuktavyras irgi prie tu panikuotoju, vos tik sukieteja pilvukas iskart girdziu"tau saremis"
![]()
Nu matai vyrai geriau zino kada saremis o kada ne
Ieva-Ievute parašė:
Su antru sakot greiciau viskas vyksta? Tai butu puiku![]()
Taip mano akusere sake. Tikiuos viskas bus gerai. Nes dabar ir guliu su skaudama nugara, o mazyle neatsilieka. Bet taip idomiai pereina nuo stirenu i kairi sona
Ieva-Ievute parašė:
Nu matai vyrai geriau zino kada saremis o kada ne![]()
Va va, ypac pirmakarciai visko prisiskaite :-D
andzella parašė:
Taip mano akusere sake. Tikiuos viskas bus gerai. Nes dabar ir guliu su skaudama nugara, o mazyle neatsilieka. Bet taip idomiai pereina nuo stirenu i kairi sona
andzella parašė:
Man buna nuo strenu pereina I koja kartais.. nieko nusiraminkit ir laukit
in inga parašė:
sveikos merginos mums terminas lapkricio15d.snd nuo ryto maudimas kaip budavo per men ir nugara paskauda ar jums taip buna
Man buna naktimis ir ryte kartais pastaraja savaite, tai pakeiciu padeti ir praeina dazniausiai
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai