Rami_Ta parašė:
Mano buvo visa diena nemiegojus,ko tik nedariau.
O kas vyksta?
Rami_Ta parašė:
Mano buvo visa diena nemiegojus,ko tik nedariau.
O kas vyksta?
Sveikos Mamytes
mano Mazylei greit bus 6 savaites,deja maitinu ja misinukais,paciai pienas per tris dienas dingo praejus menesiui nuo gimimo. Tad kreipiuosi i tas mamas kurios mazylius maitina nebe savo pienu-ar galima mazylei duoti trupucio vandens ar arbateles tarp maitinimu arba uzejus zagsuliukui? Kaip Jus darote?
is anksto dekoju uz Jusu patarimus
ZivileMei parašė:
Sveikos Mamytesmano Mazylei greit bus 6 savaites,deja maitinu ja misinukais,paciai pienas per tris dienas dingo praejus menesiui nuo gimimo. Tad kreipiuosi i ta…
Labas. Kaip tik siandien buvome pas gydytoja. Ji nesenai grizo is seminaro, kuriame pasakojo, kad pagal naujausius tyrimus (o tie tyrimai ziuriu vos ne kas menesi keiciasi :D) kudikiu nakti geriausia yra nemaitinti ( cia kas misiniu maitina) o jeigu vaikas nori, tai duoti siek tiek vandens, nedaug. Tai va, cia man taip siandien ji pasake. Bet as tokios nuomones,kad tikrai nereikia ir artimiausiu metu nei vandens, nei arbatu neduosiu. Ir siaip nakti nemaitinu, nes miegam nuo 00 val. iki 08 ryto.
Tirpi parašė:
Labas. Kaip tik siandien buvome pas gydytoja. Ji nesenai grizo is seminaro, kuriame pasakojo, kad pagal naujausius tyrimus (o tie tyrimai ziuriu vos ne kas menesi k…
ZivileMei parašė:
Kiekvienam mazyliui manau individualiai viskas,kas tinka vienam nebutinai pritinka kitam,as kol kas maitinsiu ja nakti,keliasi tik viena karta-paryciais apie 4-5va…
Tikrai taip, mamos geriausiai zino, ko ju mazyliam reikia
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2014-m-lapkritinukai-8
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai