griteee parašė:
Mamytes kaip guldot maziukus nakciai ar rengiate apatinius baltinius ar tik rengiat pizamyte ant nuogo kunelio ?
as ant bodziuko pizamyte dedu
griteee parašė:
Mamytes kaip guldot maziukus nakciai ar rengiate apatinius baltinius ar tik rengiat pizamyte ant nuogo kunelio ?
as ant bodziuko pizamyte dedu
djtropice parašė:
as ant bodziuko pizamyte dedu![]()
Ir as taip rengiu bet galvoju gal per silta jai vistiek smagiau kaip maziau tu rubu
griteee parašė:
Ir as taip rengiu bet galvoju gal per silta jai vistiek smagiau kaip maziau tu rubu![]()
net nepagalvojau kazkaip
greta4321 parašė:
Mamytes kokius mišinukus naudojatman atrodo mums netinka aptamil 1 nes labai greitai išalksta ir neramus leliukas pastarosiom dienom
![]()
Tai jam augimo šuolis gal. Tai dažniau maitinkit:).
griteee parašė:
Ir as taip rengiu bet galvoju gal per silta jai vistiek smagiau kaip maziau tu rubu![]()
Aš su bodžiuku ilgom rankovėm ir viskas. :).
griteee parašė:
miega tik su bodziu ilgom rankovem ir kojinytem.
Vaidoushka parašė:
mes 8 kart valgom po 130 ml, ir sveriam 5.500, pirma men 1,5 kg priaugo, gyd nieko nesake kad ant dietos sodint reik![]()
Musu mergytei tiek pat laiko kiek jusu suneliui. mes misinuko suvalgom po 115ml mazdaug 6 k per para.
Na bet jau musu zandu didumas...
greta4321 parašė:
Jeigu nuo mišinuko tiek priaugot tai įdomu kiek mes priaugom,nes irgi valgom mišinuka nors gimėm ir nemažo svorio reikia laukti kito penktadienio kai keliausim …
Tai jus pasisverkit su vaiku, poto viena, ir atimkit bendra svori is savo svorio ir suzinosit mazdaug kiek sveria jusu vaikas
as taip darau
Torri parašė:
Nu tai ko cia kabinetis? Mes gimem 2760g dabar ir sveriam 4300g ir daktare kaip tik dziaugiasi, kad taip auga. Gime mazo svorio dazniausiai sparciau auga. Man rodos…
Cia labiau sesele, ne daktrae, ji einant skiepytis numete tokia replika
greta4321 parašė:
Mamytes kokius mišinukus naudojatman atrodo mums netinka aptamil 1 nes labai greitai išalksta ir neramus leliukas pastarosiom dienom
![]()
As tai Nan1 duodu, o mano sesuo duodavo savajai tuteli, tai sake jokiu bedu nebuvo su pilvo putimu ir skausmais. Bet as nezinau ar verta bandyt
greta4321 parašė:
Pirma nusitraukinėjau ir maitinau mp bet pas mane sumažėjo pienuko nuo streso ir nemiegotų naktų tai dabar maitinu tik mišinuku![]()
Man irgi dingo nuo streso ir nuovargio, turejau labai daug ir per viena nakti jo taip staigiai sumazejo, kad vos uztekau pamaitint ir po to pradejo mazet, dabar lasas juroi belike
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai