greta4321 parašė:
Turiu klausima,kaip vadinasi ta pompa su kuria vaikui reikia snargliukus išvalyt ? Gal kuri žinot ?
Lyg aspiratorius. Bet jis biski kitoks nei pompyte. Bet sako kad geresnis
greta4321 parašė:
Turiu klausima,kaip vadinasi ta pompa su kuria vaikui reikia snargliukus išvalyt ? Gal kuri žinot ?
Lyg aspiratorius. Bet jis biski kitoks nei pompyte. Bet sako kad geresnis
greta4321 parašė:
Man irgi praėjo bet kai vakar pirma kartą taip nutiko tai buvo truputi baisu ir neramu ką čia daryt ar važiuot į ligonine ar laukt gal praeis bet ačiū dievui praėjo…
na as laukiu kol vandenys nubeks tik tada vaziuosiu man ir dabar nugara skauda bet va mamai skambinau pasiklausiau sake nusiramint
aiste_ parašė:
Lietuvoj nlb yra kur vandenyje gimdyt, gal kaune normalesnes salygos. O siaip vanduo necirkuliuoja ir nera keiciamas, taigi greit atsala ir susipurvina, tonus ir sa…
na as siaip uk gyvenu, cia ir gimdysiu, ir esu girdejusi, kad cia yra speciali vonia skirta gimdymui, bet noretusi zinoti kaip ir kas istikruju ten vyksta.
O
vaidila parašė:
Jo,as pirkau.Ir likau labai patenkinta.Spalva issirinkom zalia,o kai atvaziavo,tai ta zalia tokia ryski,grazi.Ir pats vezimas labai fainas.![]()
Gal galite imesti pavidzuka koki pirkote kad zinociau kokie geri nes ju tiek daug sunku isirinki ir baisu del kokybes
Labas, merginios
mamytes, kurios jau gimdziusios, sakykit, ar gimdymo marskinius duoda, kai nuvaziuoji gimdyt?
nes antakalny tarkim kiek esu girdejus, tai reikia tureti savus, ir gimdymui, ir po. Tai nezinau, ar reikia itraukti i sarasus si daikta.. nesinoretu vienam kartui pirkti dar gimdymo marskinius, kuriuos paskui ismesi.
SpalinukeDi parašė:
Labas, merginios![]()
Tikrai nezinau ar duoda,bet toks vaizdas susidaro,kad jau tuoj ir lova su gydytoju reikes paciai atsivezt vaziuojant gimdyt...apsurdas kazkoks vaistus jau dabar reikia pirktis veztis,tai kas toliau bus....?
SpalinukeDi parašė:
Labas, merginios![]()
na bent aš kai gimdysiu šiauliuose tai žinau kad ten duoda gimdymo marškinius tai nereiks pirktis
damasenko parašė:
Tikrai nezinau ar duoda,bet toks vaizdas susidaro,kad jau tuoj ir lova su gydytoju reikes paciai atsivezt vaziuojant gimdyt...apsurdas kazkoks vaistus jau dabar rei…
Na nezinau kur cia taip, bet kai buvau Antakalnio paskaitoj apie gimdyma, tai gydytojai uztikrino, kad jokiu vaistu veztis nereikia (cia matyt kalba apie nuskausminamus) - nescioji pati pasirenka, ar nori ju ar ne... Gal nebent kazkokiu specifiniu vaistu reikia...
O del marskiniu gimdymui - paminejo, kad isivyravo praktika, kad nesciosios savo naudoja, bet uztikrino, kad jei neturesi, ligonine tikrai duos - sake, kad ne viena nescioji nuoga negimdo
Diiia parašė:
Na nezinau kur cia taip, bet kai buvau Antakalnio paskaitoj apie gimdyma, tai gydytojai uztikrino, kad jokiu vaistu veztis nereikia (cia matyt kalba apie nuskausmin…
Taip ,apie nuskausminamuosius,pas mus atvirksciai,kai viska duoda nuo a iki z tai keista net skaityt kad i gimdyma Lietuvoje reikia su lagaminais tampytis,dar gerai kad irangos ir gydytojo atsivezt nereikia
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai