Mollie parašė:
Nesureiksminciau taip to svorio, kaip jau sakiau - mano drauge 25kg priaugo ir viska jau numete, nepraejo net pusmetis, kaip nebeliko ne vieno kg. O nieko specialia…
noreciau kad ir man taip lengvai svoris nukristu
bet kaip bus taip
Mollie parašė:
Nesureiksminciau taip to svorio, kaip jau sakiau - mano drauge 25kg priaugo ir viska jau numete, nepraejo net pusmetis, kaip nebeliko ne vieno kg. O nieko specialia…
noreciau kad ir man taip lengvai svoris nukristu
bet kaip bus taip
romano parašė:
pilvukas didelis ;) bet ir pati didele pasidariau![]()
Graziai atrodai nepergyvenk
as +17 priaugau bet niekur nesimato kur tie kiligramai. Atrodai tikra nestuke o nestukes juk pacios graziausios
sveikos busimos mamytes, nezinau ar as cia i tema, jei ka atsiprasau, bet norejau paklausti gal kuri esate gimdziusi vandeny ar bent planuojate tai, gal ka esate girdejusios apie tai? noreciau ir as pabandyti nes esu girdejusi, kad labai palengvina saremius ir pati gimdyma, o kaip yra istikruju?
romano parašė:
pilvukas didelis ;) bet ir pati didele pasidariau![]()
as panasiai atrodau
priaugau +15kg, pagalvoju kaip sunku bus numesti, bet manau maziukas to vertas... puikiai atrodai
sandroooliukas parašė:
sveikos busimos mamytes, nezinau ar as cia i tema, jei ka atsiprasau, bet norejau paklausti gal kuri esate gimdziusi vandeny ar bent planuojate tai, gal ka esate gi…
Lietuvoj nlb yra kur vandenyje gimdyt, gal kaune normalesnes salygos. O siaip vanduo necirkuliuoja ir nera keiciamas, taigi greit atsala ir susipurvina, tonus ir saremius matuoti reikia islipti is vonios ir galiausiai pati gimdyma priema ant stalo... Tai nesamone kazkokia gaunasi... Cia taip yra vln ligoninese, galbut yra kazkur kitaip, reiktu pasidometi ir issinagrineti... Cia irgi vadinasi gimdymas vonioje, bet man cia labiau panasu I pagulejima vanioje ;)
greta4321 parašė:
Norėjau paklausti gal kuriai yra buve,kad pilva skaudėtų žiauriai ir taip kas kokia 1min ir poto praeina greit ir vėl tas pats ką darėt ? Ar jau čia reikia sunerimt…
man taip gal net dazniau nieko nedariau nes praeina
dvynes andzela ir adrija parašė:
man taip gal net dazniau nieko nedariau nes praeina
Man irgi praėjo bet kai vakar pirma kartą taip nutiko tai buvo truputi baisu ir neramu ką čia daryt ar važiuot į ligonine ar laukt gal praeis bet ačiū dievui praėjo ir nebenorėčiau kad vėl taip nutiktų
greta4321 parašė:
Turiu klausima,kaip vadinasi ta pompa su kuria vaikui reikia snargliukus išvalyt ? Gal kuri žinot ?
RHINOMER KŪDIKIO NOSIES GLEIVIŲ ASPIRATORIUS?
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai