Vita_lija parašė:
mergaitės, noriu pasidžiaugt:)) buvau pasimatyme su savo žirniuku tai mum 6.5sav ir matė jau širdutės veiklą, kokia aš laiminga:)))
kaip faina. Sveikinu :)))
Vita_lija parašė:
mergaitės, noriu pasidžiaugt:)) buvau pasimatyme su savo žirniuku tai mum 6.5sav ir matė jau širdutės veiklą, kokia aš laiminga:)))
kaip faina. Sveikinu :)))
salvi parašė:
O kodėl tik kovo mėn mažyliai?nes man turėtų gimti panašiai vasario 27 ir įeina jau į žuviuko zenkla
![]()
Pridek kad gali pernesiot 10-14 dienu tai bus kovinukas
Lorenca parašė:
Pridek kad gali pernesiot 10-14 dienu tai bus kovinukas![]()
Tikiuosi nereikės pernesioti
...kira... parašė:
juguosi prie jusu. Bet su skaudzia patirtim praitu metu liepos 3diena turejau persileidima buvau 4men niestuke tai si karta su baime junguosi prie jusu bet ir kartu…
Kira tikrai uzjauciu. Labai liudna kad taip pasitaiko. Mes irgi patireme persileidima velyvesniam nestume
buvo irgi 4 men. Siaubingai tai viska iskesti buvo. Bet deka vyro istveriau ta skausma. Juk gyvenimas nesustoja reikia gyventi toliau. Vel pradejome planuoti vaikiuka tikimes si karta bus viskas gerai daug baimes bet labai daug noro. Taigi dziaukis gyvenk laisvai o jaigu kazkas turi nutikti tai taves tikrai neatsiklaus, nes deja tam mes esame bejegiai! Sekmes ir tik geru minciu! Beja mane pykina po truputuka dariausi testuka siandien, neigiamas. Bet galvoju kad tiesiog dar per anksti . Nes su primu nestumu tai labai anksti pajutau jog esu nescia ir testas nebuvo parodes tik parode ta diena kada turejau susirgti.
3 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai