2016.05.26 08:51 (prieš 9 m.)
SimŠa parašė:
As ir vis pagalvoju, kad jei butu kitur vyke, gal viskas gerai butu buve... Man is vis kazkas baisaus yra, kas liecia vaiku netektis...
Gerai, kad jūsų galva tokia gera ir leido pienukui atsirasti, o mano galva bloga, nes pienas po mėnesio dingo
. Visą mėnesį vaikiukas kabėjo ant krūtinės, bet ką jis ten valgys jei mažai yra. Pas mane jis didelis gimė 4 kg ir turėjau diebetą nėščiųjų, tai jam su pienuku cukrus nepatekdavo, darė kraujo tyrimus ir sakė, kad jam reik mišinuko, nes cukrau aš neatiduodu
. Kai susitvarkė pas mane cukrus, tai pienas jau buvo dingęs. Nesiruošiu kankint vaiko ir laikyt alkano
, valgo mišinuką pasičepsėdamas ir auga puikiai, miega puikiai. Pirmasis ir tik 3 mėn. gavo pienuko, o paskui mišinukas ir užaugo, nesirgo, yra gabus ir geras vaikas. Suprantu jei vaikas nevalgo mišinuko, tai bėda, bet nėra jis toks blogis ir taip stogas važiavo nuo to, kad pienas dingo, nors nesinervavau ir vyras nuostabus, ir vyresnėlis padeda, bet po truputį nyko nyko pienas ir visai dingo.
Kaip sakau, svarbiausiai linksmas , sotus, sveikas mažylis ir laiminga mama, o kaip tai pasiekiama jau nebesvarbu
. Nepergyvenu dabar dėl pieno nebuvimo ir džiaugiuosi gražiom akimirkom, o nesiverčiu per galvą ieškodama priežsaščių kodėl pas mane pieno nėr.