uggnne parašė:
Mums tas pats, pati nuo ketvirtadienio sirgau su vyru, maze vakar ciaudejo 50 kartu trbt per diena, sukosedavo, vakare jau sloga atsirado. Skambinau gydytojai, ties…
Aš ir ta patį darysiu. Kokį jūros vandenuką naudojot? Quix tą?
uggnne parašė:
Mums tas pats, pati nuo ketvirtadienio sirgau su vyru, maze vakar ciaudejo 50 kartu trbt per diena, sukosedavo, vakare jau sloga atsirado. Skambinau gydytojai, ties…
Aš ir ta patį darysiu. Kokį jūros vandenuką naudojot? Quix tą?
auksellis parašė:
Aš ir ta patį darysiu. Kokį jūros vandenuką naudojot? Quix tą?![]()
Pirkau kazkokius hummer lyg, bet nepurskiamus, o sulasinamus, specialiai beibiams.
viltesim parašė:
Aciu![]()
baisiausia yra nakti, nes vaikas pradeti dusti gali
. O gydymas tai inhaliacijos, sirupas sinupret arba hedeli, nosytes valymas. Ir jei auksta tempe jos musimas. Kol pilnai pasveiksti ti reikia 2-3 sav. Bent manoji tiek laiko sirgdavo
uggnne parašė:
Pirkau kazkokius hummer lyg, bet nepurskiamus, o sulasinamus, specialiai beibiams.
mes ir hummer nudojm lasinamus. Maniskeiir slogyte, nuo sesiu
Aleksandra29 parašė:
Aš šiuos perku -
https://evaistine.camelia.lt/svarai-ir-higienai/91062-paklotai-tena-bed-plus-secur…
Apie 3 eurus. As pirkau su 30 proc akcija uz 1.95
viltesim parašė:
Aciu![]()
Kas cia su tuo skaiciu 6.
ir man like apie 6. Nu gal dabar jau biski maziau nei 6
Visi su slogom ziuriu. Mum jau savaite laiko nepraeina.. kazi sunerimt? Juk sako per savaite praeit turi. Bet ir didziajai vis dar nepraeina..
As tai itariu maniske ir diegliukai kamuoja. Bet gal del to kad lasiuku nebedaviau kelias dienas infacol. Ir gerosios bakterijos baiges. Bet geru bakteriju biogaja suvartojom du buteliukus gal uztenka jau? Bet jau trecia vakara isiverkia taip kad net papo neima. Uzmigdau rankose. Vakar ilgai midziau nes padedu ir vis nubunda... ejom valgyt apie 8. Biski palese ir asaros. Ir nebeime daugiau uzmigdziau po 11 tik. Bet nubudo tik 5. Tai isbuvo nevalgius 9 valandas. Ir ta 8 valanda biski palese tik.
Sian du menesiai maniskei.
Sakoma lyg kad sunkiausi du menesiai paskui turi pradet lengvet
sian i masazus einam. Turbut teks klausyt verkimo...
kris908 parašė:
Visi su slogom ziuriu. Mum jau savaite laiko nepraeina.. kazi sunerimt? Juk sako per savaite praeit turi. Bet ir didziajai vis dar nepraeina..
Sloga laikos nuo 7-14 dienų, mes ižgerėm vieną buteliuką biogaia gerujų bakterijų, šiandien galvoju gal vėl nupirkt ir duot?
kokių dar yra geruju bakterijų kūdikiams be biogaia?
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai