Liuka parašė:
Parašysiu nelabai gražiai, bet aš pliku užpakaliu guliu susikėlus suknelę, kad pažindyčiau, bet pripratau ir net patogu 😀😀😀
🤣😃 Aaa aš kažkaip paskui greit ivaldziau sedint serialus žiūrėt, tai maike paprasčiau keltis buvo🙈 nes manoji kas pusantros valandos valge 6men 🙈
Wiku parašė:
As nestumo visai nebijau. Abu skirtingi buvo, sunkus dbr buvo, bet trecio del to nebijociau. Bijau tik del to, kaip sakot, kad demesio reiketu visiems. Ok, jei abi …
Žmonės laimingi ir vienam kambaryje 3vaikus augina susigrūdę visi:)) čia tikrai ne kvadratūros klausimas, butuose vaikai 2auga ir skirtingais amžiais, čia klausimus manau kitur kelt reikia:)) ar kantrybės liubov ir sau laiko užteks būti laimingai
Pas mus namas didelis, bet tikrai pirmam 10meciui planuoju mergickas vienam kambaryje apgyvendinti :))
Meskutne parašė:
Matot aš dirbu darželyje. Tai ar namuose savi 2 vaikai ar darbe 15 svetimų, skirtumo didelio nejaučiu. Ir nei puoštis man netenka, nei labai kažkokių intelektualių …
Oh prajuokinot😃🙈 aš pati žiauriai myliu vaikus, man tie ugdymo smiki smaki reikalai patinka, bet dabar drauge auklėtoja turiu ir ji augina maziuka ir pagalvoju, kad ji eina dar į darbą tarp mažiukų.. Aš ja užjaučiu, nes poilsio nelieka, kantrybes taurės irgi tvinksi vis tiek
Meskutne parašė:
O dažytis apskritai nemėgstu ir dirbdama taip oat nesidažau. Anksčiau dar per šventes pasidažydavau, o dabar net kosmetikos namuose nebeturiu.
Aš būna dienu blakstienas perbraukiu, ant veido nieko neteplioju, bet va būna akim pamirkset pries kamera mamai, draugei gražesne 😃🙈
korejuk parašė:
O aš taip jaučiuosiu užtikrintai, kad 2 vaikai yra ir gana. Tuo labiau, kad ir berniukas ir mergaitė toks tobulas variantas man. Nors vyras norėtų dar vieno, bet aš…
Mes šiandien kalbėjom, kad nebent po gerų 5metu klausimą atidarysim:)) nes buvo daug intensyvumo namus statem, vaikas antras vaikas ir norėsis jau kaip sakant paaugint ir pakeliauti, senelius dėmesiu anūkais apdovanoti, zodziu pagyvent lengvejant ir sau :)) o kai nusibos tada galvot apie 3 nebent.
B.I.T.Ė. parašė:
Aš tai plaukus išsitiesinu ir atrodo diena gražesnė 😁
Va aš ir dėl finansų pagalvoju, viskas gražu šiandien, bet niekada nežinai vėliau ir kaip vėliau, būreliai rūbeliai poreikiai, kur atostogos ir didesnis automobilis tai tikrai ne vidutinių pajamų reikalauja norint be streso gyvent ❤️