Burundukėėė parašė:
Gal yra jau kurioms kyla rūgštys? Kaip kovojat su tuo?
Man vakarais po dorbo daznai "remuo eda", manau dėl to, kad sedziu susirietus visa diena. Tai grizus namo pieno stikline isgeriu, ir skanu, ir kaip ranka nuima deginima 😃🤷♀️
Burundukėėė parašė:
Gal yra jau kurioms kyla rūgštys? Kaip kovojat su tuo?
Man vakarais po dorbo daznai "remuo eda", manau dėl to, kad sedziu susirietus visa diena. Tai grizus namo pieno stikline isgeriu, ir skanu, ir kaip ranka nuima deginima 😃🤷♀️
Iš tikro nėštumo metu moters pėda galj padidėti iki vieno dydžio. Retesniais atvejais koja po nėštumo grįžta į ankstesnį didį bet dažnesniu atveju lieka didesnė, tai nenuostabu, kad nėštumo metu ir po jo, kai kurie batai tiesiog nebetiks
galvojau čia koks juokelis, bet tikrai yra nemažai informacijos apie tai
saule.gabija parašė:
Sveikos mamos, kaip jums su krūtinės jautrumu? Vakar pas gine buvau viskas leliukui gerai, bet krūtinė tokia įdomesnė pasidarė, per dieną kelis kartus tai padidėja …
Irgi panasiai🙂 kelias dienas atrodo kaip ir viskas ok, kitas kelias dienas tokio jautrumo kad neimanoma prisiliest🤷♀️
Agnė_LTU parašė:
Man vakarais po dorbo daznai "remuo eda", manau dėl to, kad sedziu susirietus visa diena. Tai grizus namo pieno stikline isgeriu, ir skanu, ir kaip ranka nuima degi…
Mane remuo kankina beveik nuo nestumo pradzios... ir kuo toliau tuo stipriau. Dabar prabundu vidury nakties su degancia stemple. Ir labai sunku atsirinkt kas sukelia deginima... atrodo viena karta tas pats maistas tinka, kita jau nebe🤦🏽♀️
raggazina parašė:
Iš tikro nėštumo metu moters pėda galj padidėti iki vieno dydžio. Retesniais atvejais koja po nėštumo grįžta į ankstesnį didį bet dažnesniu atveju lieka didesnė, t…
Man iki pirmo nestumo tikdavo 38/39 po nėštumo jau tik 39. Tai tikiuosi po šio į 40 nereiks persokt 😁 nors dabar tapkutes 40 dydį pirkau bet gal mazintos tiesiog 🤔
Evlnj parašė:
Man su krutine jokiio jautrumo nebera, keistoka, bet judesiuku nuolat jauciu. Bet paskausta pilva, pilvo apacia, tai nznau, normalu tai ar nelabai?
As irgi jaučiu judesius, bet kažkaip keista dėl krūtinės, nes jau pripratus buvau prie jautrumo😄
raggazina parašė:
Iš tikro nėštumo metu moters pėda galj padidėti iki vieno dydžio. Retesniais atvejais koja po nėštumo grįžta į ankstesnį didį bet dažnesniu atveju lieka didesnė, t…
Mano ir taip 40, tai dabar isvis bus didziule
raggazina parašė:
Su tuo pėdos padidėjimu tai vargas, gimus sūnui visus savo mėgstamus batus, batelius atidaviau mamai, niekas nebetiko 🙁 Tikiuosi po šio nėštumo gal nebus taip 🤞
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai