almuteee parašė:
Aciu visoms pasisakiusoms.
Net nepagalvojau nakti kirpti miegsnciam. Guldant visada uztemdau kambari, lovelej…
Aš telefone šviesą įjungiu, pasistatau patogiai ir kerpu 😊
almuteee parašė:
Aciu visoms pasisakiusoms.
Net nepagalvojau nakti kirpti miegsnciam. Guldant visada uztemdau kambari, lovelej…
AlexZan parašė:
Sveikos mamytes, kokius batukus planuojate o gal jau ir nusipirkote vaikuciams rudeniui ir žiemai🙂 maniskis dar nevaiksto ir kojos jau sala lauke😔
Mes savaitgalį jau važiavom pirkti, tai grįžom su dviem poromis 🙊 Pradėjom nuo rudeninių, paaiškėjo, kad jau 21 dydis, plius plati koja, tad net ne visi batai tinka 🤦♀️ Tai paėmėm neperšlampamus Geox, bandėm paleisti eiti, ir susileido visas ant grindų, tai komentaras iš pardavėjos buvo, kad vaikui per didelis skirtumas nuo ėjimo basomis, ir jau tokiais sunkesniais batais, tai teko dar ir basutes paimt, kad po namus su jomis pratintųsi. Tai jas Biomechanix ėmėm. Dabar jau kiek mažiau isterikuoja su batais, bet iki pilnos laimės dar trūksta 🙂 O nevaikštantiems dažniausiai tapukus, berods, perka.
almuteee parašė:
O kaip nukerpat ranku ir koju nagus vaikams? Kai muistosi ir nesileidzia. Kokiu budu esat atrade?
Vakarop įjungiu TV reklamas ir duodu soske, vaikas sustingsta..... nukerpu ir rankų ir kojų 😁
Selya parašė:
Tik miegančiam. Kerpu arba per dienos miegus, arba irgi naktį/vakare kai užmiega. Vyras šviečia su telefonu,o aš darbuojuos 😁
almuteee parašė:
O kaip nukerpat ranku ir koju nagus vaikams? Kai muistosi ir nesileidzia. Kokiu budu esat atrade?
Mes irg tik mieganciai nukerpam, kitaip net nelendu
siaip kieme maciau topini vaizdeli 😀 tevas kirpo vaikui koju nagus kol miegojo vezime 😀
Vikute12 parašė:
Aš skambinau dakatrei ir anksčiau aš jai sakiau ji sako kad čia normaliu 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ ir būtent tik ta viena krūtinės puse nežinau ką daryt nes jai normalu o ma…
Mano pirmagimei buvo guziukas, tai tipo pieno liauka padidejus, viskas ok sake, taip buna. Po kiek laiko dingo, bet tai lyk iki tokio amziais jau nebeturejo.
AlexZan parašė:
Sveikos mamytes, kokius batukus planuojate o gal jau ir nusipirkote vaikuciams rudeniui ir žiemai🙂 maniskis dar nevaiksto ir kojos jau sala lauke😔
Prieš pora dienų nupirkau biomecanics. Nors dar nevaikšto, bet tų batukų iki žiemos turėtų užtekt.
Requem parašė:
Ar vesite vaikucius pas odontologus? Gal jau vedet?
Maniske panasu tures stalciu. Atsikisusi apatini zandikauli.
Jeigu atsikišęs žandikaulis, tai su sąkandžiu bus problemos, čia jau reiktų ortodonto 🙂 Vaiko kaulai ilgai auga ir formuojasi, tai gal dar keisis jūsų sitiacija daug kartų, bet aišku konsultacija nepakenks 😊 Živilė Neverauskienė gera ortodontė 😊
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai