Planuojanti4 parašė:
Sveikos, na vakar jau kai pagimdžiau, reikėjo su visais artimaisiais pakalbėti, sveikinimus, priimti, paskui prasidėjo nuolatinis žindymas, tuomet telefonu naudotis…
Dideliausi sveikinimai!!!!
Planuojanti4 parašė:
Sveikos, na vakar jau kai pagimdžiau, reikėjo su visais artimaisiais pakalbėti, sveikinimus, priimti, paskui prasidėjo nuolatinis žindymas, tuomet telefonu naudotis…
Dideliausi sveikinimai!!!!
Planuojanti4 parašė:
Sveikinimai jums!
taip jaukiai suraset cia viska
Planuojanti4 parašė:
Labai sveikinu 😘🎈🌼
Planuojanti4 parašė:
Sveikinimai vasarinukei 🤗🧡
Indrėė11 parašė:
Šiandien gyva nuo 5:30 val. Nebeina miegoti..😁 per miegus šianakt jaučiau pilvo skausmą, bet nuo skausmo nepabudau, ar jums taip būna?😊
Ir aš šiąnakt buvau pabudusi kelias valandas, bet užmigau apie 6 vėl. Labai man susitraukinėja gimda naktimis, pastoviai pilvas kietas ir vaikelį galiu apčiuopt. Ir šiaip vis jaučiu skausmą tokį nestiprų kaip prieš mėnesines. Blemba kaip aš bijau nesuprast kada gimdymas prasideda.. 😃
Apelsinass parašė:
Ir aš šiąnakt buvau pabudusi kelias valandas, bet užmigau apie 6 vėl. Labai man susitraukinėja gimda naktimis, pastoviai pilvas kietas ir vaikelį galiu apčiuopt. Ir…
Ir man vis maudžia kaip pries menesines. Manau jau kai prasides tikroji veikla tai suprasime tikrai
Apelsinass parašė:
Ir aš šiąnakt buvau pabudusi kelias valandas, bet užmigau apie 6 vėl. Labai man susitraukinėja gimda naktimis, pastoviai pilvas kietas ir vaikelį galiu apčiuopt. Ir…
Sako, kad tikro gimdymo sąremiu su niekuo nesumaišysi 😁
Apelsinass parašė:
Paruošiamieji jei nereguliarūs, kai jau bus reguliarūs bus verta sunerimti
Man tokie nuo 38 sav prasidėjo, dabar 40+6 vis dar tęsiasi, jau guliu VGN, taip laukiu normalios veiklos, galima išprotėti.. 😔
Ferrero parašė:
Paruošiamieji jei nereguliarūs, kai jau bus reguliarūs bus verta sunerimtiMan tokie nuo 38 sav prasidėjo, dabar 40+6 vis dar tęsiasi, jau guliu VGN, taip laukiu…
Kažkuri moteris rašė, kad jai gimdymas prasidėjo su nereguliariais ir su tokiais ji pagimdė..🤔
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai