Peleda3 parašė:
As tai isvis pagalviu karalystej miegu😁 aplink mane 5 pagalves 😁 vuena tarp koju,kita po nugara,dar vienos reik apsikabint
O kaip jums sekas vartytis tarp tiek pagalvių?
ar visą naktį vienoj pozoj pramiegat?
Peleda3 parašė:
As tai isvis pagalviu karalystej miegu😁 aplink mane 5 pagalves 😁 vuena tarp koju,kita po nugara,dar vienos reik apsikabint
O kaip jums sekas vartytis tarp tiek pagalvių?
ar visą naktį vienoj pozoj pramiegat?
Peleda3 parašė:
Mamytes,kaip jums su gulejimu😁 ar leidzia kleckiai miegot ant sono,ar ant nugaros? Nes pastebejau maniskiui nelabai patinka,kai as ant sono guliu😁 tai jisai krapsto…
Nepatinka kai guliu ant nugaros, tada labai intensyviai juda ir spardosi. Šiaip bandau gulėt ant kairio šono daugiausia kaip ir rekomenduotina, bet pabundu dažniausiai ant dešinio
babarikė parašė:
Bet gal jūs labai liekna ir jūsų įprastas kmi per mažas? Nes dažniausiai itin lieknos tiek priauga, o mano svoris prieš nėštumą buvo normalus.
Nesu liekna.Norma sakyčiau..🤔Bet pučiuosi ir tiek
Šilo_uoga parašė:
O kaip jums sekas vartytis tarp tiek pagalvių?ar visą naktį vienoj pozoj pramiegat?
![]()
O visai neblogai😁 keliuos tik i tuoleta,vartausi mazai kai patogiai isitaisau,siaip visada buvau ipratus uzmigti ant kairiojo sono,bet ponaiciui nepatinka tokia mano miego poza,krapsto jis tada man visus pakrasciukus😁 tada verciuos ant desiniojo,jei ir taip nepatinka miegu ant nugaros😊
mamairma parašė:
Laba , aš priaugau 9kg. Daug nevalgau , bet yra kaip yra.Labai norečiau nedaugiau 14 kg priaugti.Nes ir taip turejau ekstra kg prieš pastojant.
Man patogiau 0-13, kurią gali neštis ir pvz pas gydytoją ar į PC ar kur.. nereik leliuko išimti
Nusipirkau maxi cosi pebble plus
mamairma parašė:
Laba , aš priaugau 9kg. Daug nevalgau , bet yra kaip yra.Labai norečiau nedaugiau 14 kg priaugti.Nes ir taip turejau ekstra kg prieš pastojant.
Svorio atžvilgiu šiai dienai turiu 5 kg...labai žiūriu maistą,prieš pastojant irgi turėjau papildomų kg.
O kėdutę mes tokią žiūrim, ned turiu problemų su nugara
mamairma parašė:
Mes pirkom be apsisukimo. Bet kiek žinau, tai su apsisukimu tai nėra už ko nešt kėdutės - rankenos, tai reiškia pastoviai leliuką reikės išimti iš kėdutės prieš einant kur nors. O ir kita priežastis - kad ta kėdutė ir turi būti nusukta į galą, o ne į priekį dėl saugumo autoįvykio metu.
Aišku, dėl visko nesu 100% tikra, bet bent jau mes įsigyjom autokėdutę nesisukiojančią. Jau kai išaugs tą - gal pirksim ir 360, bet jeigu rankenos ten nėra, tai tikrai nekažką 🙊🙂
Voveriukeee parašė:
Mes pirkom be apsisukimo. Bet kiek žinau, tai su apsisukimu tai nėra už ko nešt kėdutės - rankenos, tai reiškia pastoviai leliuką reikės išimti iš kėdutės prieš ein…
Tai ir tos nesisukiojančios atsuktos į galą būna
arba aš nesupratau jūsų minties
Bijau pameluot del keduciu,bet kai kedute buna tvirtinama nugara i prieki tada reikia atjungt oro pagalves(naujesniuos auto yra funkcija tokia),kas del patogumo manau bemt jau pora pirmu menesiu daug patogiau ta nesiojama kedute,nes ar i parduotuve ilekt ar dar kur greit daug patogiau.
Apie ta kedute su ratukais ir as masciau,bet ji skirta tik super gerai kelio dangai,na tarkim parduotuvej ar i kokia poliklinika,maciau per rugsejo pirmaja vieni teveliai buvo su tokia kedute,bet nebuvo galimybes prieit paklausinet ir realiai ja apziuret,bet maciau jog vaika neses rankose o kedute tempe tuscia,nes nejo pavaziuot su ja.
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai