Vanill parašė:
Mes dar tik 1 pirkini turim tai vilnones kojinytes, nes nezinom dar ko laukiam 😊
Mes nieko neturim 😂
Vanill parašė:
Mes dar tik 1 pirkini turim tai vilnones kojinytes, nes nezinom dar ko laukiam 😊
Mes nieko neturim 😂
Vectra parašė:
Puikios naujienos! Musu vizitas 17d. nekantrauju taip pat pamatyti savo aukseli🥰
As sendien maciau pagrinde kaip cepsejo🤭🤣
Vaivužeeeeee parašė:
Nu mamos mes po echo🤗 sveriam 280g, taip viskas gerai,del lyties nu niekaip nesirode, vienu momentu sako gal but berniukas bet nesu tuo garantuota, tai dabar kitas …
As irgi treciadieni einu, tai laukiu nesulaukiu
Aš tik naujus bodziukus 2nusipirkau,tokia spalvyte neutrali, ir mergytei ir berniukui. Dar nzn ka turiu 🤷♀️ 22d tikiuosi sužinoti 🙃 o seip dėl rubeliu tai daug naujų ir apynauju iš pirmagimio turiu 😂 nesvarbu kad berniukas, rubeliai tai labai geri, naujus pirkdavau,ir apynauju gaudavau. Tai nelb stresuoju. Kai tiksliau zn ką nešioju, tada pradesim sopintis konkrečiau 😂😂😂😂 ir i rūbelius ir i važiuojamus, gulimus daiktus ziurinesiu
Mums irgi didysis ultragarsas ketvirtadieni, kaip tik per mano gimimo diena 🥳🥰 vezimuka jau issirinkau bugaboo, si kart pagrinde viska ziuriu is antru ranku, su pirmagime pagrinde buvo viskas nauja, bet dbr jau kitaip galvoju. Buna lb geros bukles daiktu is kitu zmoniu ir kaina ju taip nenuverteja po to vel parduodant
tai gaunasi vos ne kad panaudojai ir toliau kzkam perleidi vos ne uz ta pati
tik autokedutes pas mane visada naujos, nes negali zinoti kokio senumo perki ir ar nebuvusi autoavarijoj kokioj 🙈
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai