Geltonesnė parašė:
Tai ten, kur ir jūs turbūtDC, Pylimo g. 3
Taip, toj pačioj
Geltonesnė parašė:
Tai ten, kur ir jūs turbūtDC, Pylimo g. 3
Taip, toj pačioj
Saulyte10 parašė:
Sveikos mamos. Nei iš šio iš to prasidėjo viduriavimas. Bet toks kad net iki ašarų,nes visą išangę skaudą net nuo viduriavimo... ką galėčiau vartot? 🤦…
Smecta tai tikrai skaiciau galima, ir skyscius atstatancius gerimus - tokius kaip Rehydronas
vaikams labai veikia azuolu arbata, tik jau vaistinej sito klaust ar nesciai galima
Saulyte10 parašė:
Sveikos mamos. Nei iš šio iš to prasidėjo viduriavimas. Bet toks kad net iki ašarų,nes visą išangę skaudą net nuo viduriavimo... ką galėčiau vartot? 🤦…
Aš angliuka išgeru
Sveikos visos
gavosi taip, kad uz sausi vasari kova balandi liko nedeklaruota sodrai avanso budu, esu deklaravus 2021 metus ir siu dar iki dekreto galiu deklaruoti geguze birzeli, visos sumos kaip ir normaliai bet gavos taip kad ipuola 4 men su mazesnem sumom 187-320€ i men, ar nebus taip kad man nebeuzskaitys ir situ ir liksiu be dekreto?
agnestra parašė:
Sveikos visosgavosi taip, kad uz sausi vasari kova balandi liko nedeklaruota sodrai avanso budu, esu deklaravus 2021 metus ir siu dar iki dekreto galiu deklaruo…
Tai stažas turi būti 12 mėn per 24 mėn, tai gal jums stažui užtenka 2021 metų? O šitie 4 mėnesiai tai tam kartui tik pagadins vidurkį ir dabar gaunamas išmokas, bet jos bus perskaičiuotos kitais metais, kai deklaruosit
Svogis parašė:
Tai stažas turi būti 12 mėn per 24 mėn, tai gal jums stažui užtenka 2021 metų? O šitie 4 mėnesiai tai tam kartui tik pagadins vidurkį ir dabar gaunamas išmokas, bet…
Bet tarkim man siti du men ikris i skaicevima jai pries tai 4 men stovės su 0? 🤔
10 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai