Juoda katė parašė:
Mėnesinės vėluoja vieną dieną. Tai kaip suprantu, galiu džiaugtis ir jungtis prie vasarinukų 😊❤️
Sveikinimai 🥰
Juoda katė parašė:
Mėnesinės vėluoja vieną dieną. Tai kaip suprantu, galiu džiaugtis ir jungtis prie vasarinukų 😊❤️
Sveikinimai 🥰
Ineta parašė:
Labas merginos! Ačiū, kad priėmėt♥️ labai lauktas ir planuotas leliukas, tad vis kankina neramumai. Ir ne be reikalo, nes esu turėjusi 12 sav. persileidimą su dvyni…
Sveiki! Labai nemalonios patirtys..esu turèjusi 6 sav nesivystantį, paskui 12 sav. reikèjo daryt nėštumo nutraukimą, nes daug vaisiaus patologijų buvo..bet po visko buvo nustatyta chromosomų translokacija man..dabar vèl laukiuosi ir vèl neźinau kaip bus..o po visų savo patirčių atlikote genetinius tyrimus kodèl taip galèjo įvykti?
Sveika mieloji, užjaučiu dėl Jūsų išgyvenimų. Kai palaidojom dukrelę, su vyru tyrėmės genetiškai ir abu esame sveiki. Bet tiesiog psichologiškai buvo per sunku bandyti vėl. Dabar po 9 metų pastojau ir labai greit. O bus kaip bus, ne viskas mūsų rankose. Jaučiuosi, kad darau viską tinkamai, bet jau Dievulis nuspręs... giliai širdyje tikiu, kad viskas bus gerai. Bet vistiek kiekvieną dieną kovoju su baimėm.
Ineta parašė:
Sveika mieloji, užjaučiu dėl Jūsų išgyvenimų. Kai palaidojom dukrelę, su vyru tyrėmės genetiškai ir abu esame sveiki. Bet tiesiog psichologiškai buvo per sunku band…
Įsivaizduoju, kad daug baimių dabar..bet tikèkim, kad dabar viskas bus gerai..tokie dalykai nuo mūsų neprikluso..
Sveikos, merginos
Tyliai jungiuosi ir aš prie jūsų.
Papasakosiu trumpai savo istoriją. Pradėjome planuoti 2023 m. balandžio mėn. pastojau rugsėjo mėn. o lapkričio mėn įvyko persileidimas
Labai pergyvenau, daug ašarų nulėta buvo... keletą mėn. pagal gydytojos rekomendacijas be namų darbų buvom, o vėliau aš kaip užsiciklinusi skaičiavau savo ovuliacijas, bet vis tiek nieko vis sulaukdavau mm...
Kaip sulaukiau balandžio mėn mm, pagalvojau gana reikia nebegalvoti nieko čia nesigaus. Gegužės mėn. turėjom baliuką, grįžę įkaušė pasimylėjom. Taip ir nesulaukiau mm, 06.18 pasidariau testą net minutės ne praėjo kaip išryškėjo ryški antra juostelė. Labai susijaudinau kaip taip?? Žinau kad no tos nakties ir pastojau po baliuko...labai bijau kad galėjom pakenkti vaisiui. Užsirašiau iš karto pas gydytoja. Vakar patvirtino nėštumą ir sakė nesijaudinti nei jus pirmą ir ne paskutinė po tokios situacijos. Nuramino kad viskas gerai. Matė maišelį gimdoje bet žirniuko dar nesimato. Keista nes pagal paskaičiavimus jau 5 savaitė.
simulentas parašė:
Jungiuosi ir aš. Mėnesinės turėjo būti 06.15 nesulaukiau, pasidariau testą antradienį ir teigimas ||. Rytoj pas ginę einu. 2024 sausio mėnesį turėjau persileidimas(…
panašios situacijos...
11 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai