Agnetela parašė:
Na ant maksties ir gydytoja sakė kad vaiko neuzkrest gimdant cezaris gresia, bet niekur negaunu informacijos ar tikrai gali taip but ir ar niekas su tuo nesusidure.…
Tada tikrai galite uzkresti.
Agnetela parašė:
Na ant maksties ir gydytoja sakė kad vaiko neuzkrest gimdant cezaris gresia, bet niekur negaunu informacijos ar tikrai gali taip but ir ar niekas su tuo nesusidure.…
zazuzulu parašė:
Idomu ar yra kas susidure su tuo
Agnetela parašė:
Idomu ar yra kas susidure su tuo![]()
O jos giliai? Gal imanoma pasalinti? man buvo, bet ant mazuju lupu ir ne nestumo metu, tai vieno karto su co2 pasaldyt uzteko ir po sav ju jau nebuvo
ona.kariene parašė:
O jos giliai? Gal imanoma pasalinti? man buvo, bet ant mazuju lupu ir ne nestumo metu, tai vieno karto su co2 pasaldyt uzteko ir po sav ju jau nebuvo
Man gyd tik fuxino tirpala parase tepliotis, o tepliojuos pora savaiciu saziningai ir niekas nenyksta :| klausiau gyd bet ir sakė jog nenyks tuomet cezaris. . Na o taip jo nesinori dėl tokios problemos..
Fyja parašė:
as temaciau palapine kuria uzdenge mane, bet man jautesi kai padare pjuvi ir ji praskete aisku be skausmo bet vistiek nemalonu, o dukryte pamaciau tik po 3-4h, anks…
Jeigu galima paklausiu:kur jus gimdete? Nes man pilva uzgule kad viskas pasisalintu dar ant operacines stalo, ir tikrai nieko neskaudejo. Neisivaizduoju kaip turetu ta padaryri jau po operacijos
tai gi siules gali plysti... atleiskit, bet kazkas nenormalaus.
flixe parašė:
Jeigu galima paklausiu:kur jus gimdete? Nes man pilva uzgule kad viskas pasisalintu dar ant operacines stalo, ir tikrai nieko neskaudejo. Neisivaizduoju kaip turetu…
Siauliu gimdymo namuose. patikekit kai 3k atejo as jau prasiau kad nebedarytu nes ir taip baisiai skaudejo o kai dar viska spaudza tai kaukti norisi.
Fyja parašė:
Siauliu gimdymo namuose. patikekit kai 3k atejo as jau prasiau kad nebedarytu nes ir taip baisiai skaudejo o kai dar viska spaudza tai kaukti norisi.
nu nezinau Siauliuose ir as gulejau, bet kad nespaude, svelniai pilva tik apmaige, tikrai neuzgulus. sake, kad reikia taip, jog kresuliai nesusidaryti. pooperacinej palatoj as isgulejau 11 val kazkur.
Katiara parašė:
nu nezinau Siauliuose ir as gulejau, bet kad nespaude, svelniai pilva tik apmaige, tikrai neuzgulus. sake, kad reikia taip, jog kresuliai nesusidaryti. pooperacinej…
as gulejau po operacinei apie 6h. nzn ar man pasitaike ne itin sveni sesele ar kas buvo, bet tikrai nebuvo malonu ir svelnu
6 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai