pasalune parašė:
na per menesuka beveik sesis kilus![]()
pasalune parašė:
na per menesuka beveik sesis kilus![]()
Viktorija101 parašė:
as vartoju, regulactive![]()
ir padeda? as nusipirkau gracija,isgeriau taip galva apsisuko kazkaip net negera pasidare...
Skorpijone parašė:
ir padeda? as nusipirkau gracija,isgeriau taip galva apsisuko kazkaip net negera pasidare...
na mes kaip tik pries 3 valandu kalbejome, apie tai, kad padejo ta laika kol isivale viskas ejome daznai i vc, vienos su viena arbata kitos su kita, bet dabar viskas normalizavosi
Viktorija101 parašė:
na mes kaip tik pries 3 valandu kalbejome, apie tai, kad padejo ta laika kol isivale viskas ejome daznai i vc, vienos su viena arbata kitos su kita, bet dabar viskas normalizavosi![]()
bet nors pradzioj padejo man kolkas nieko keisto tik kad galva skauda ir kazkaip sukasi ji man
Sveikos, sveikos
As ir jau retai cia uzsuku paskaityt
Jetau db as ir junksiuos prie delcios dietos.
Siuo metu baisu kas darosi mano organizmui. Begalo pucia pilva, nors nevalgau tokiu dalyku kad skatintu putima. Ir blogiausia tai WC reikalai. Niekaip niekaip greit reikalu nepavyksta atlikti.
Tai vakar nusipirkau pasuku su avietem ir seklytem sakyciau linu. Tai snd lyg macina man jos
Reiks ilgiau jas pagerti.
Laba diena merginos
Noriu ir as prisijungti prie jusu, nes po gimdymo turiu problemu su svoriu. Nespejau nieko cia perskaityti, nes mazyle atima daug laiko.
Gal galite parasyti apie kokia delcios dieta kalbejote ir ar ji padeda.
Siuo metu as laikausi japoniskos dietos. Per keturias dienas numeciau 3 kg, neblogai. Jos reikia laiktytis 2 savaites.Yra internete. Viena karta laikiausi, man labai patiko, bet po to pastojau, tai net negaliu pakomentuoti, ar per laika butu atauges svoris, ar ne. Tada numeciau 4 kg, visos neissilaikiau, nes nebenorejau daugiau numesti.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai