Ringailiux parašė:
Ir kaip susirašyti tuos darbus kai išeini žvyriuko pakasti: "Mama, pažiūrėk koks akmenukas! O kas čia? Aš noriu brolio kastuvėlio!!! O kas čia? O šitą galima? Aš ši…
Pas mane tas pats
planuodavau prieš tai gerus metus ką kada darysiu valandų tikslumu, apsisukdavau tikrai ir grindis išplauti, valgyti padaryti, su vaikais lauku išeiti, langus nusivalyti bet.. jaučiau vis labiau ir labiau kad reikia mažinti savo apsukas tad jau apie 2-3 savaites nebeplanuoju visko minučių tikslumu ir pastebėjau kad vaikai laimingesni kai lauke gali padūkti 10min ilgiau ir vakare nespėti išplauti indai nesurūgsta iki kitos dienos nes tuo metu aš guliu lovoj su vaikais ir vartom knygutes, bučiuojamės, glaustomės. Supratau kad suspėti visur įmanoma jei tik noro yra bet ar reikia tai čia kiekvieno pasirinkimas. Aš pasirinkau mesti iššūkį pačiai sau ir būti galbūt ta mama kuri nespėja per dieną dulkių nusivalyti ar grindų išmazgoti bet būti ta mama kuri spėja su vaikais nulipdyti kažką iš plastelino arba pastatyti bokštą iš kaladėlių.