Šventoji trejybė parašė:
O tai ne.... Aisku ragavau vaikystei...
tai kur tu bevalgysi mesa,skrandi sugadinai
Šventoji trejybė parašė:
O tai ne.... Aisku ragavau vaikystei...
tai kur tu bevalgysi mesa,skrandi sugadinai
Katiara parašė:
Bobut man ir vaizdinis žalias smailas atitinkamai suerzintu skrandžio turinį. Geriau taip ir rašyk toliau - žalias smailas.![]()
Nea, ličiai tai tie su spygliukais maži, o štie drakonai tai tokie

Šventoji trejybė parašė:
neprisikabins del vardo tik jau ne tos pagrindines, yra ateina furiju tikru... Kurios istisai nebuna tai joooo prisikabins priest visko
Na jei valgai mesa, tai ten tikrai nera ka veikt, sukaposit juodai, juk jus ten trys pagrindines ir esat
vaivorykshte parašė:
Nu reiks ir man kažkur prigriebt paragautanksčiau slankiodavau po pardes kaip sraigė, nu kai mažė atsirado, tai apsipirkinėt kančia
ateini, susirenki ko reik…
Jooo taspats ir man nueini I parde zyst pradeda
zosyte-Vilnius parašė:
Ragavau liciu. Ispanijoj. Ten skanus. Bet lb savotiski. Gyvenciah ten,nepirkciau. Mano sunui lb patiko
Man irgi patinka, bet reik laukt kol pardėj šviežių atveža, nes koncervuoti nelabai man limpa
Šventoji trejybė parašė:
neprisikabins del vardo tik jau ne tos pagrindines, yra ateina furiju tikru... Kurios istisai nebuna tai joooo prisikabins priest visko
As nekalbu apie visas ir siaip,visoms buna juodu dienu kai noris issiliet,o ant nepazistamu labai lengva tai padaryt..
bet pasitaikė ne viena kur tikrai is oro kabinas ir ne karta,ir ne du.
man mieliau kokioj uzdaroj grupej,kur 10nariu pabendraut. Tada ramu buna,issipasakoji,jei nori issikeiki ir vel geriau pasidaro
Šventoji trejybė parašė:
Jooo taspats ir man nueini I parde zyst pradeda![]()
Man tai ne zyst, bet viską čiūpot, raitytis, tai tą griebt tai aną
o ir pačiai namie geriausia.. viskas po ranka bet kokioj situacijoj
lauruskaaa parašė:
Na jei valgai mesa, tai ten tikrai nera ka veikt, sukaposit juodai, juk jus ten trys pagrindines ir esat![]()
Baik tu, kad jeigu kas tyciojas is to ka valgai tai ir kapoji....
O jeigu savoi vietoi tai kam liesti, siutina kartais bet kazkaip as labiau durniu volioju nei sneku kazka protingo.
pukismyliloki parašė:
As nekalbu apie visas ir siaip,visoms buna juodu dienu kai noris issiliet,o ant nepazistamu labai lengva tai padaryt..bet pasitaikė ne viena kur tikrai is oro ka…
Irgi variantas
Šventoji trejybė parašė:
Baik tu, kad jeigu kas tyciojas is to ka valgai tai ir kapoji....
Apsimest durnu kartais labai protinga...;)
pukismyliloki parašė:
Apsimest durnu kartais labai protinga...;)
Kam vaidint protinga Kai toks nesi...
O durneliu but lengviau
tokioi situacijoi.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai