L.A.P.Ė. parašė:
Ne viena😁uz tai kad po snaiges postu parasiau " o jus sakot kad as britki"
Ir kita kad bereikalo mane taip nuvertina cia tam forume😅😅😅
žinosi kaip britkintis, juk reik čia ✊✊✊ laikyt 🙂😂
L.A.P.Ė. parašė:
Ne viena😁uz tai kad po snaiges postu parasiau " o jus sakot kad as britki"
Ir kita kad bereikalo mane taip nuvertina cia tam forume😅😅😅
Šakar. Makar parašė:
Tai man cia nieko tos veliavos nekeicia,tiesiog pamate lape pyst veliava,atejo snaige isdurnino kitas ir nieko dar ir like prisirinks ponia😅😅😅
O cia nestukei gal pravers toks metodas,jei tai kazkokia virusine sloga vaistu ir purskalu nesinori,tai neblogas metodas atkimsti ir atlaisvinti takus,karsta druska supilta i kokia svaria kojine ir laikyti tarp antakiu ties nosim,aisku tai reik kartoti ir kartoti,bet jeigu jau visai blogai tai kodel nepabandzius🤷♀️
1fanta1 parašė:
L.A.P.Ė. Kiek pamenu jus jau nuo pasaulio pradžios esatekai pries metus ir prieš du laukiausi, kažkokia lapė buvo
šiaip įdomu, ka čia veikiat?
![]()
Taip as esu pasaulio pradzia😅😅😅 ieisiu i Td istorija gal🤷♀️ vienas is geresniu sitas😅😅😅👍
O jus ka veikiat?as tai dazniausiai semiuosi ideju ka "pajiest" pasigamint🤔 cia kaip siemkos,pradejai ir negali sustot tai ir lukstenu vis🤷♀️😅
L.A.P.Ė. parašė:
Tai man cia nieko tos veliavos nekeicia,tiesiog pamate lape pyst veliava,atejo snaige isdurnino kitas ir nieko dar ir like prisirinks ponia😅😅😅
Nesijausk vieniša - aš irgi gavau
1fanta1 parašė:
L.A.P.Ė. Kiek pamenu jus jau nuo pasaulio pradžios esatekai pries metus ir prieš du laukiausi, kažkokia lapė buvo
šiaip įdomu, ka čia veikiat?
![]()
O čia kažkas blogo, kad žmogus senas TD narys? Laiko limito šioj temoj lyg nėra
Tamstta parašė:
Nesijausk vieniša - aš irgi gavau![]()
Tai gerai,pragare nebus taip liudna kartu😈😂
Mano laika tai jauciu skaiciuoja,bet negrazu,kaip sakoma laimingi laiko neskaiciuoja😋😁
L.A.P.Ė. parašė:
Taip as esu pasaulio pradzia😅😅😅 ieisiu i Td istorija gal🤷♀️ vienas is geresniu sitas😅😅😅👍
matai kokie pagyrimai, pasaulio bamba, gali tik vieną žinutę parašyt ir iškart dėmesio centre, gerbėjų būrys jau čia
Tamstta parašė:
Nesijausk vieniša - aš irgi gavau![]()
Skaitau ir matau, kad chatas eina i niekur. Na koks skirtumas, kiek kas laiko cia jau yra?
Na negi taip sunku tiesiog nekomentuoti, jei jau taip nepatinka klausimas ar dar kazkas? Nu blin, cia mes ieskom visai ko kito... Atrodo, ne planuojancios, ne mamos, o raganos susirinko, kad tik butu galima kitas paest, kurios "ne tokios, deja, protingos, ne tokios viska zinancios ir ttt" .
Siaip tai nemegstu kistis i rietenas, bet dar matyt, hormonai daro savo, tai neiskenciau. Man tai pvz, visai pofik, kiek veliaveliu gausiu uz tai, jau seniai nebijau uz bausme i kampa atsistot
L.A.P.Ė. parašė:
Aš nieko prieš neturiu, tik šiaip įdomu, ka veikiat jei neplanuojat.. Aišku nieko nežinau apie jus, gal ir planuojat tik nesigauna, dėl to visad čia siemkas gliaudot
tik šiukšlių nepalikt
Aš tai ka daugiau, bandau pastot ir nepersileist 😂 tik nespėju visko čia sekt, nes kartais ėst norisi ir dirbti reikia, kad būtu už ką 😂
Baby2020 parašė:
Skaitau ir matau, kad chatas eina i niekur. Na koks skirtumas, kiek kas laiko cia jau yra?
O prasidėjo viskas nuo otrivino
matot koks velnias jis yra, pasėjo pykčio sėklą
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai